Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap volt a 3-ik randi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap volt a 3-ik randi és kaptam a "jelölttől" egy 40-50 ezer ft értékben ékszert. Szerintetek is tulzás?

Figyelt kérdés
Elhiszem hogy neki nem sokat jelent ez a pénzösszeg de ez azért tényleg sok.Csak én fújom fel az ügyet? Ti mit csinálnátok a helyembe?
2018. jan. 22. 13:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
Biztosan nem fogadtam volna el. Én a páromtól harmadik randin egy apró szívecskés csokit kaptam, ő pedig tőlem egy kézzel készített kulcstartót. Nekem ijesztő lenne egy ilyen ajándék, mintha meg akarná venni a szeretetemet.
2018. jan. 22. 14:19
 12/27 anonim ***** válasza:
3%
#8 Amúgy ez is igaz. Most a kérdező kidobja a rendes srácot, aki mer neki drága ajándékot venni, és összejön egy tahóval, 1 hónap múlva meg jön majd a “hol vannak a rendes pasik?” kérdés :D
2018. jan. 22. 14:20
 13/27 anonim ***** válasza:
41%
#8 Léteznek társadalmi normák. Egy egészséges erkölcsű személy tisztában van vele, mi az ami elfogadható, normális keretek között mozog. Abban igazad van, hogy tehetős, neki ez aprópénz, meg fejezzük ki az érzéseinket, de ezt ő eltúlozta nem kicsit.
2018. jan. 22. 14:24
 14/27 Költőnő? ***** válasza:
81%
Nem fogadtam volna el.
2018. jan. 22. 14:30
 15/27 D. Brasco ***** válasza:
68%
Ilyen az amikor kilóra meg akarnak venni
2018. jan. 22. 14:36
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Nem biztos a rossz szándék, de az ilyenért nagy árat szoktak fizetni. Csak óvataosan vele és tisztázzátok le mielőbb az erőviszonyokat. Neked lesz kellemetlen amikor a 200e Ftos karácsonyi ajándéka mellé odateszed a pár zoknit.
2018. jan. 22. 14:40
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

Én örülnék neki. Ha bejönne az illető, megkapna drága ajándék nélkül is. Nem kvrwa vagyok, akit ilyennel meg lehet venni, csak kis extra törődésnek venném a részéről.

Ha részemről nem lenne vonzalom, akkor is elfogadnám, de utána lassan leépíteném a pasit. Hogy visszaadnám-e az ékszert, attól függ, hogy reagálna. Ha normális, igen, ha követelőzne, akkor csakazértse' :D

2018. jan. 22. 14:54
 18/27 anonim ***** válasza:
77%
#17 mivaaan?!
2018. jan. 22. 14:58
 19/27 anonim ***** válasza:
59%

Igen, tulzas. Mindegy, hogy a rengeteg lehetöseg közül mit gondol. Hogy meg akar -e vasarolni, ketsegbeesett nyomulas, lenyügözni szeretne vagy akar az, ha tesztelni akar, hogy mennyire vagy anyagias.

Egy felnött ferfinek fel kellene mernie, hogy ez milyen kellemetlen helyzetbe hozza a masik felet. Függetlenül attol, mennyire gyözködöd, hogy csereben nem varsz semmit es ez a reszedröl "csak" figyelmesseg.

Ha meg mindig eselyes, akkor megmagyaraznam neki, hogy ez mennyire nem celravezetö es a figyelmesseget a 3-ik randi alkalmaval ugy is kifejtheti, ha pl. megjegyezte hogyan iszod a kavedat vagy mi a hazi kedvenced neve.

2018. jan. 22. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg akart venni kilóra.
2018. jan. 22. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!