Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen elmennél randira egy 25 éves férfival?
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 08:14
1/18 anonim válasza:
nem
ennyi idősen 30 év volt a határ
most már 33-36 körül mozog
2/18 anonim válasza:
Nem, egy 25 éves majdnem a gyerekem lehetne, nem hiszem, hogy bármi közös témánk lehetne.
3/18 anonim válasza:
Nem. Mivel van 2 gyerekem és belegondolva ő 13 éves volt, amikor a nagyobbik megszületett. Úgyhogy sem ő nem akarhatna tőlem semmit, sem én tőle. Bár én még csak 35 vagyok.
6/18 Gál Zoé válasza:
Igen. És most 23 évesen is. Ez a legjobb korosztály szerintem.
7/18 anonim válasza:
Nem. 10 év a maximum, amit elviselek. Meg amúgy is tartanék tőle, hogy nem vesz komolyan vagy majd otthagy vmi fiatal lotyóért.
8/18 anonim válasza:
Igen, többször volt rá példa, de csak szex miatt.
9/18 anonim válasza:
Persze,inkább mint egy 40 évessel.37N
10/18 anonim válasza:
Nem tudom.A párom 8évvel fiatalabb vele is tök véletlenül álltam szóba.De működik.
Randira amúgy el lehet menni, semmi kötelezettséggel sem jár.A továbbiak meg vagy alakulnak vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!