Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány 3as szex egy pasinál?
Nem zavarna,nem itéllek el érte
De én màr öreg vagyok:)
41ff
Nem kell,hogy kiderüljön. Ha egyszer történt meg, többet nem vágysz rá, és a kapcsolatodban sem szeretnéd ezt a 3-as felállást belevinni, maradjon ez a Te titkod.
Bár szerintem egyáltalán nem elítélendő, manapság már eléggé szabados az emberek szexuális élete, sok minden belefér.
A lényeg az amit írtál: ekkor nem voltál kapcsolatban, tehát nem félrelépés jellegű a történet.Kíváncsi voltál, megtetted, ennyi.
Teljesen rendben van. Jó hogy megtetted és jobb hogy nem kapcsolat alatt rágódsz ilyenen. Nálam ez nem gáz...
Szingliként volt ilyenben részem nekem is. A swinger is vonz, de azt hmm még nem léptem meg. Kinek mi... :)
30F
Nem biztos, hogy egy ilyen egyszeri esetről beszélni kell, ha a leendő partnereddel nem akarsz hasonlót.
43N
Szerintem nem gáz.
Engem max annyiban zavarna, hogy én nem tudom két srác teljesítményét hozni, mert még szűz vagyok, de ha ez nem probléma, akkor viszonylag semleges infó, sőt pozitívum, hiszen bevállalós vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!