Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire hátrány 3as szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány 3as szex egy pasinál?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok régóta vágytam rá, hogy kipróbáljam a 2 pasi 1 nő felállást. Ez egy olyan szexbakancslistás dolog. Nem tudtam, hogy ha úgy adódik majd meg merem e lepni, de végül megtettem és nagyon jó volt. Mindenkinek vannak vágyai. Ez fél éve történt, azóta semmi ilyesmi kalandom nem volt. Ismerkedés alatt ha kiderülne ez egy nőről, mikor nem volt kapcsolatban kipróbálta ezt a dolgot ti elítélnétek? Megjegyezném hogy soha nem volt egy éjszakásom. Itt a kíváncsiság vezérelt. Véleményeket és kort kérek.

2018. jan. 21. 10:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem senkire nem tartozik,hogy hányan tömték a pi_dat.

L

2018. jan. 21. 10:32
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

Nem itélném el,inkább tetszene a bevállalósság.

Nem lenne ellenemre.

2018. jan. 21. 10:40
 13/29 anonim ***** válasza:
6%
Engem, egyáltalán nem zavar már semmi régóta. Vagy is, mióta csak használati tárgynak tekintem a nőket. Érzésekben nem hiszek, így mindegy mit csinált az életébe.
2018. jan. 21. 10:42
 14/29 anonim ***** válasza:
48%
A sok szüzikének és farokcibálónak tetszik, az látszik az előző válaszokból. Nekem kevésbé - talán mert szánalmas és infantilis dolognak tartom az ilyen-olyan "bakancslistákat", illetve azt, hogy valaki nem is igazán kíván valamit, csak azért próbálja ki, mert "nem tudja, meg meri-e lépni". Az ilyenek csinálják a legnagyobb hülyeségeket párkapcsolat és úgy általában az élet terén. Taszító jellemvonás. Szóval velem valószínűleg nem is kerülne olyan viszonyba egy efféle személy, hogy egyáltalán elmondhassa a dolgot. Annak meg, akivel összejössz, úgyis azt hazudsz, amit akarsz, nem igaz? :D
2018. jan. 21. 10:45
 15/29 anonim ***** válasza:
67%

Nem értékelném. Mégis mi lenne nekem a jó abban, hogy előttem többen dugtak egyszerre? Ezen az elven a prostik főnyeremények. Az pedig, hogy a múlt nem számít egy jó nagy baromság, amivel az emberek nyugtatják magukat. Hiszen az formált azzá, aki vagy. Ráadásul vagy minden számít a múltban vagy semmi. Nem csak a kedvezőket kell kiválogatni.

"Megjegyezném hogy soha nem volt egy éjszakásom."

Ezt pedig nem is értem. Vagy rendszeresen tömtek ketten?

26/F

2018. jan. 21. 10:47
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
félre értés 14 nem azért irtam szüzikét mert nekem bejön
2018. jan. 21. 10:47
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

Mennyivel vagy előbbre, ha tudod, hogy nekem ez így nem lenne oké? Esetleg ha a férfiak n százaléka így nem jönne össze veled? Mindez nem változtat azon, hogy az aktuális randipartnered hogy fog viszonyulni ehhez.

Na meg persze jön a tipikus "ne mondd el" érvelés. Miért? Ha valakivel össze akarod kötni az életed, joga van tudni arról, hogy milyen döntéseket hoztál. Az ember jelenét a múltja határozza meg.

2018. jan. 21. 10:49
 18/29 anonim ***** válasza:
78%
sok féle ember van én spec a konzervatívok közé sorolom magam de vannak akik szeretnek ilyen dolgokat
2018. jan. 21. 10:49
 19/29 A kérdező kommentje:
Félre értetted előző válaszoló ugyanis nagyon régóta kívántam ezt a dolgot, viszont abban nem voltam biztos, hogy ez elméleti síkon képzelődés szintjén van meg vagy tényleg meg merném lépni ezt a vágyamat. Nem bántam meg. Több éves parkapcsolatom volt úgy hogy soha nem csaltam meg a párom. Most viszont egyedülallóként kipróbáltam. Később viszont mikor mar van egy férjem nem lesznek ilyen gondolataim mert fiatal éveim alatt amire igazán vágytam kipróbáltam és nem fogja mozgatni a fantáziám hogy mi lett volna ha..
2018. jan. 21. 10:53
 20/29 anonim ***** válasza:
42%

Nem, nem értettem félre. Pont az ilyen felelőtlen "hazudozok önmagamnak is" attitűdről meg bakancslistásdiról beszéltem.

"Később viszont mikor mar van egy férjem nem lesznek ilyen gondolataim mert fiatal éveim alatt amire igazán vágytam kipróbáltam és nem fogja mozgatni a fantáziám hogy mi lett volna ha.." - azért az jó, hogy előre tudod, mit fogsz gondolni tíz év múlva... De hát úgyis találsz olyat, akinek így is kellesz (vagy aki elhiszi, hogy "nem volt egyéjszakásod"), akkor meg mit érdekel a mi véleményünk? Azt kamuzol, amit akarsz, utána meg megideologizálod, hogy voltaképp igazat mondtál.

2018. jan. 21. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!