Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire hátrány 3as szex egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány 3as szex egy pasinál?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok régóta vágytam rá, hogy kipróbáljam a 2 pasi 1 nő felállást. Ez egy olyan szexbakancslistás dolog. Nem tudtam, hogy ha úgy adódik majd meg merem e lepni, de végül megtettem és nagyon jó volt. Mindenkinek vannak vágyai. Ez fél éve történt, azóta semmi ilyesmi kalandom nem volt. Ismerkedés alatt ha kiderülne ez egy nőről, mikor nem volt kapcsolatban kipróbálta ezt a dolgot ti elítélnétek? Megjegyezném hogy soha nem volt egy éjszakásom. Itt a kíváncsiság vezérelt. Véleményeket és kort kérek.

2018. jan. 21. 10:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem kellene ilyen nő
2018. jan. 21. 12:33
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálam biztos elvéreznél. Már eleve ezzel a "bakancslistás" baromsággal is,amivel próbálod úgy beállítani,mint ha kötelező lett volna kipróbálnod. Minden embernek vannak ilyen szexuális fantáziái,mégse kefél mindenki mindenkivel mindenhogy,mert legtöbbnek van tartása. Ha már egyszer "kiélted" magad,akkor amint lesz rá alkalmad kifogod máskor is,ez a különbség a tett és a fantázia között.
2018. jan. 21. 12:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Nálam nem oszt, nem szoroz a dolog. Sokkal jobban kiakadnék egy olyan kapcsolaton, ahol a nő hagyta magát megalázni. Ha érdekelte a szexben ez vagy az, kipróbálta, okés. A dologhoz mondjuk hozzátartozik az is, hogy elég túlfűtött vagyok és laza kapcsolatnál simán belemennék ilyen felállásba. Komolynál nem.

24F

2018. jan. 21. 12:44
 24/29 anonim ***** válasza:
a vekonyabb farkunak nem lessz annyira kellemes a vastag locs utan beled rakni .. mindig azzal elvezi jobban a no akinek nagyobb.. ezert ferfikent azt mondom valakinek kevesbe lesz jó. de nyilvan majd lecumizod azt amalyiknek kisebb.
2018. jan. 21. 13:39
 25/29 anonim ***** válasza:

24# Szerintem ez marhaság. Nem biztos hogy azzal élvezi akinek nagyobb. Nekem minap mesélte egyik lány ismerősöm, hogy csinálta már nagy méretű pasival, és hát...nem igazán volt neki kellemes :/ Azt mondja, inkább kicsi, de játékos legyen ;)

Kérdező: Nem hátrány, kipróbáltad és kész. Nem voltál kapcsolatba akkor. Férfiként azt mondom viszont, ha lesz kapcsolatod, idővel mondd el a párodnak. Ha gondolod.

Engem mondjuk jobban izgatna a 2 nő 1 pasi felállás... :) De ez csak fantázia. Ha oda kerülne a sor, nem lépném meg, mivel a szex az csak 2 emberre tartozik, és csak azt az egy nőt szeretném kielégíteni, akit szeretek!

2018. jan. 21. 16:41
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda álszent válaszok.
2018. jan. 21. 17:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a paplan..
2018. jan. 21. 18:08
 28/29 anonim ***** válasza:

"Mindenkinek vannak vágyai".

Ja igen, nálam ez a hármas szex két nővel, kb a képzelgéseimbe merül ki. Nem realisztikus.

Meg úgy általánosságba nem mennék bele szimpla, mára már megszokott "kavarásokba" sem. Nem az én világom.

Szóval az ilyen konzervatív hozzáállásom mellett, utat sem kereszteznénk. Mondjuk nem mintha bárkinek is keresztezném az útját mostanában.

A bakancslista meg olyan "egyszer élünk" hozzáállást tükröz. Biztos a környezetedből tanultad el. Bp vagy hasonló színvonalú helyek.

Félreértés ne essék, nem utálkozni akarok (ahogy itt szokták egyesek), de ha egy nő szexkapcsolatot akar, vagy bármilyen vágyát ki szeretné élni, viszonylag könnyen megteheti. Sok Férfi meg nem, mert nem olyan. Például amikor a lánynak horogra akad valami, "komoly kapcsolatra" akkor meg szegény jelöltnek "tesztek" tucatjain kell átmennie hogy végre elnyerhesse annak a nőnek a kegyét, akiért másoknak nem kellett megküzdeni.

Nem fair a jövendőbeliddel szemben, hogy egy nap egy darab húsként kezelteted szerény személyedet. És ez akkor teljesen jó, betelhetetlen érzés amitől fontos nőnek érzed magad. Míg később a komolyabbaknak már erkölcsös jókislány vagy, csak azért mert ruha van rajtad.

Szóval azt tudom mondani kérdező, hogy mindenki azt tesz amit akar.

Csak akkor ne lepődj meg, ha mindenki azt hisz amit akar. Ez így igazságos.

UI: Lehet hogy kíméletlennek és rosszindulatúnak tűnik a válaszom, de nem utállak téged, és nem gyűlölöm a nőket, mint ahogy itt szokták tenni. Megindokoltam amit tudtam, hogy ne tűnjek irracionálisnak.

---

Rejtély/Fazék

2018. jan. 23. 21:19
 29/29 anonim ***** válasza:
Nálam nem hátrány,nem itélném el.
2018. jan. 23. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!