Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap volt a 3-ik randi és kaptam a "jelölttől" egy 40-50 ezer ft értékben ékszert. Szerintetek is tulzás?
Nem fogadtam volna el, és megkértem volna, hogy máskor ne vegyen nekem ilyen drága holmit, mert kellemetlenül érzem magam tőle, inkább maradjunk a jelképes apróságoknál, ha már mindenáron akar valamit.
Ha nem értené meg, és rám akarná tukmálni, akkor valószínűleg otthagynám, mert ha már a legelején is semmibe veszi a kérésemet, csak erőlteti a saját dolgát, akkor mi lesz vajon később?
Hát én amikor másfél év után kaptam ilyen összegű ékszert, akkor rosszul voltam és nem akartam elfogadni. Később szakításnál meg visszaadtam.
Szerintem kevés olyan ember van, aki ezt ne tartaná furcsának, 3. randi, komolyan.
Ha valaki ajandekot ad, azt elfogadod, megkoszonod, igyekszed viszonozni a sajat eroforrasaidon belul.
Most vegyuk at a kessel villaval evest is?
Általában ilyen után szokott jönni a "visszafelé" menet, tehát ha valami veszekedés áll be a kapcsolatba azonnal jön,hogy Ő mivel is halmozott el.
Ezt követően aztán mit vesz Neked?Toronyórát?
Ahogy írják, kellemetlen ez, ha így érzed Te is, tisztázd vele ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!