Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap volt a 3-ik randi és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap volt a 3-ik randi és kaptam a "jelölttől" egy 40-50 ezer ft értékben ékszert. Szerintetek is tulzás?

Figyelt kérdés
Elhiszem hogy neki nem sokat jelent ez a pénzösszeg de ez azért tényleg sok.Csak én fújom fel az ügyet? Ti mit csinálnátok a helyembe?
2018. jan. 22. 13:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem fogadtam volna el
2018. jan. 22. 14:02
 2/27 anonim ***** válasza:
62%
Elküldeném melegebb éghajlatra.
2018. jan. 22. 14:03
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen nem fogadnám el.
2018. jan. 22. 14:04
 4/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem fogadtam volna el, és megkértem volna, hogy máskor ne vegyen nekem ilyen drága holmit, mert kellemetlenül érzem magam tőle, inkább maradjunk a jelképes apróságoknál, ha már mindenáron akar valamit.

Ha nem értené meg, és rám akarná tukmálni, akkor valószínűleg otthagynám, mert ha már a legelején is semmibe veszi a kérésemet, csak erőlteti a saját dolgát, akkor mi lesz vajon később?

2018. jan. 22. 14:05
 5/27 anonim ***** válasza:
87%

Hát én amikor másfél év után kaptam ilyen összegű ékszert, akkor rosszul voltam és nem akartam elfogadni. Később szakításnál meg visszaadtam.

Szerintem kevés olyan ember van, aki ezt ne tartaná furcsának, 3. randi, komolyan.

2018. jan. 22. 14:05
 6/27 anonim ***** válasza:
81%
Túlzás. Ha esélytelen a jelölt, akkor visszaadnám.
2018. jan. 22. 14:08
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Nekem olyanok voltak, akik már első 2-3 randin foglalták volna a közös külföldi utakat...mikor még együtt sem voltunk. Nekem ez az ilyen “kétégbeesett nyomulás” szint. Értékelendő a gesztus persze, csak mondjuk minimum pár hónap járás után.
2018. jan. 22. 14:09
 8/27 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos, hogy ő ettől hátsószándékú, rossz ember, és csak meg akar vásárolni. Ha ez az összeg neki nem tétel, akkor mi a baj? Az szóba sem jöhet, hogy sokat jelentesz neki, sokat jelent neki hogy randiztok, és hamarabb kialakultak részéről az érzések feléd? Ezzel akarta kifejezni a szeretetét, vonzalmát. Jó érzés adni és másnak örömet szerezni, és ha egy jómódú férfiról van szó, akkor neki ez jelenti az adást, az örömet szerzést. Jobban esett volna neki, ha örültél volna az ajándéknak.
2018. jan. 22. 14:11
 9/27 anonim ***** válasza:
15%

Ha valaki ajandekot ad, azt elfogadod, megkoszonod, igyekszed viszonozni a sajat eroforrasaidon belul.

Most vegyuk at a kessel villaval evest is?

2018. jan. 22. 14:15
 10/27 anonim ***** válasza:
67%

Általában ilyen után szokott jönni a "visszafelé" menet, tehát ha valami veszekedés áll be a kapcsolatba azonnal jön,hogy Ő mivel is halmozott el.

Ezt követően aztán mit vesz Neked?Toronyórát?

Ahogy írják, kellemetlen ez, ha így érzed Te is, tisztázd vele ezt a kérdést.

2018. jan. 22. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!