Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számos változáson mentem keresztül (fogyás, kis izom, új haj), azonban a nők figyelmét még így sem keltem fel. Mi ennek az oka? Külsőség? Vagy inkább más?
Meg mindig nem sikerult felfogni egy nem csak(!) a kulson mulik a hoditas! Gyerekek tanuljatok mar meg udvarolni. Korbe rohognem nagyapamat ha kiderulne hogy a gyk-n gyp-kedett. Tulajdonkeppen egy pasival sem jarnek szivesen aki itt keresi a megoldast....
Ezzel szerintem leirtam , hol a gond. Ne a bicepszeden dolgozz eztan hanem az agyadon is.
Most megpróbáltam női szemmel nézni téged (x-D) és rendben találtalak VOLNA, ha TÉNYLEG nem az az önbizalom-hiányos kisugárzásod lenne amit az előző hozzászóló tökéletesen megfogalmazott. Még szemüveges sem vagy, mint én (sok hölgynél ez is taszító tényező). Én pont fordítva vagyok ilyen téren, szerintem nem vagyok külsőre jóképű (elfogadtam, igen), de ezt ellensúlyozom a pozitív gondolkozás/kisugárzás kombóval (nem túleröltetve, én tényleg ilyen vagyok, vidámabb/hülyülős fajta). És nem azért kezdtem el kondizni fél éve, hogy becsajozzak, hanem meguntam, hogy tohonya vagyok (Ez úgy is hozza magával azt, hogy ha jobban nézel ki már tágul az a bizonyos tetszési halmaz a másik oldalon is).
Bár nem ismerlek, de kis mentális "kondit" javaslok neked a fizikai mellett. :-)
Fharminconteteje.
Akkor most tegyél már ki saját magadról is képet, légyszi.
Még mindig benyalják az emberek, hogy idegenek vélményét kérdezgetik egyesek, saját arccal-testtel egy anonim oldalon nullla referenciával, na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!