Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felokozott nemi vágyú férfiak. Hogy oldjátok meg? Önkielégítés.
AZ a helyzet,hogy olyan vagyok,hogy reggel,este,napközben nekem ki kell vernem,különben megbolondulok.Sajnos ma úgy jártam,hogy sem tegnap este,sem reggel nem bírtam kiverni,mert elaludtam.Persze reggel rohanás,busz,stb...Délutánra már azt hittem megbolondulok,legszívesebben mindenkit lefektettem volna,aki az útba esett és nőnemű.A szerszámom meg csak úgy ágaskodott,hogy majd szétrobbant.Gyakorlatilag akármikor ki tudom verni,mert akárkire ráizgulok rettentő könnyedén.Talán egy barátnő helyre tenné a vágyakozásaimat? Sajnos a 10 cm-es méretemmel,ami a 180 cm,80 kilómhoz tartozik önbizalmam kb 0. :(
Ti mit tennétek?
180cm - 80 kg
Az nem olyan durva, én ilyen magassággal 100 kilóról indultam. Pár centi plusz van, de nem olyan durva. Most vagyok majdnem annyi mint te és még fogok leadni, szóval nem nehéz. Aztán meg csajozz be és meg van oldva. 10 cm elég azért ha gyakorolsz a csaj kényeztetésében. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!