Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki az a srác aki nem vásárol autót, annak ellenére, hogy jó bőven megengedné a költségvetése és tömegközlekedéssel és biciklivel közlekedik?
32 évesen, vidékiként van igényem kocsira és nem azért, mert hercegnőnek képzelem magam. Kinőttem a vonatozós, buszozós korszakból, ettől még nem érzem magam gáznak.
Kérdező, neked nem a kocsi hiánya miatt kell aggódnod...
31
Mire celzol kedveske?
"Ha esetleg itt megtudom, hogy ez alapelvárás már manapság, akkor talán veszek egy autót, hogy megnöveljem vérvonalam továbbvitelének esélyeit."
Na ez itt a hibás gondolkodás. Megalkuvó kis kcsgnek lenni nem vonzó. Persze azt is megértem, ha ezek a szavak sértenek téged, de ha kellően idős leszel, majd te is fel tudod mérni, hogy a vérvonalad továbbviteléhez önálló gondolatok és tartás kell, nem pedig hallani valamit, majd gyorsan venni egy autót.
Először jössz a szöveggel, hogy miért nincs szükség kocsira (gyerekkel együtt sem), és lenézően anyagias hercegnőnek nevezed azt, akinek ez valamiért fontos és jelzi is. Aztán magyarázkodsz, hogy ha erre van szükség a vérvonal továbbviteléhez és ciki kocsi nélkül, akkor akár veszel is majd.
Először a fejedben tegyél rendet!
38
Az anyagias lányokat továbbra is lenézem. Ennek ellenére az ember adaptív és igyekszik felvenni olyan viselkedésformákat ami elősegíti túlélését, boldogulását a világban.
Most nem mondd azt, hogy mindenki azért vesz ezt azt, egy csomó szart, mert szíve vágya, hogy az övé legyen. Badarság. Mindenki meg akar felelni valakinek, valakiknek, az társadalmi elvárásoknak. Engem eddig azért utáltak, mert nem akartam soha olyan lenni mint mások, mindig különc voltam. Most amikor végre olyan akarok lenni mint a többiek, nehogy most az legyen a baj. :)
31 és neked miért is nincs kocsid?
Vidéki vagyok, 18 éves, a környéken elég jó a tömegközlekedés, mégis jópár kortársamnak van kocsija, nekem ugyan még nincs, de jogsim ígyis van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!