Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki az a srác aki nem vásárol autót, annak ellenére, hogy jó bőven megengedné a költségvetése és tömegközlekedéssel és biciklivel közlekedik?
Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni az életek egy ilyen flótással?2017. dec. 30. 12:38
1/49 anonim válasza:
Nem ciki, de én nem mondanék le a kocsi adta kényelemről, főleg vidéken és gyerekkel.
2/49 anonim válasza:
Nem ciki. Nekem amúgy is van kocsim, egy elég lenne mindkettőnknek
3/49 anonim válasza:
Flótás?
Egyáltalán nem ciki. Sőt. Környezetbarát. Ez így nekem plusz pont.
Főleg exem után, aki a kocsijába volt szerelmes.
4/49 anonim válasza:
Nem ciki, de kisgyerek mellé már kell egy autó, ha lehetséges. Vagy majd ha belázasodik hátradobod a bringára és úgy viszed az ügyeletre?
5/49 A kérdező kommentje:
4
Kihívok egy taxit ha nagyon beteg, amúgy meg ott a babakocsi. Csomagtartóra is lehet gyerekülést szeretni, ilyent már láttam nem egyszer.
2017. dec. 30. 13:02
6/49 anonim válasza:
Metró mellett lakom, ott is dolgozom.
Van kocsim, de még egyetlen nő nem panaszkodott, hogy általában metrózom, főleg mivel gyorsabb, mint kocsival keresztülvergődni a belvároson.
7/49 anonim válasza:
Nekem nem lenne jó jel,mert arra asszociálnék,hogy sóher.Félre értés ne essék,nem eltartatni akarom magamat,de nálam az indokolatlan garasoskodás az egy rossz pont,mivel én se vagyok az a típus.
8/49 ganjamanya válasza:
hát, ha gyerek még nincs, és a helyszín Pest, akkor nem biztos hogy sok értelme van egy kocsinak :D
9/49 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért a lányok többsége nem ennyire anyagias, kevés kivétellel. Pedig épp a való életben azt láttam, hogy mennyire fontos a szép autó a szép lány mellé.
A gyakorin elég normális lányok vannak.
2017. dec. 30. 13:12
10/49 anonim válasza:
Nem ciki. Bár gyerekhez illene. Én nem akarok gyereket, ezért tökmindegy, mivel megy a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!