Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki az a srác aki nem vásárol autót, annak ellenére, hogy jó bőven megengedné a költségvetése és tömegközlekedéssel és biciklivel közlekedik?
21
Dettó, kocsija szinte senkinek nem volt a rokonságban. Biztosan jutott volna a pénzből, de senkit nem vonzott valamiért. És felnőttem én is, a testvéreim is, sőt az unokatestvéreim is és senkinek semmi baja.
Ez csak egy ürügy, mert szégyellik kimondani, hogy válogatós, anyagias és kényelmes hercegnőnek képzelik magukat.
Ez olyan amikor azt mondják, hogy nem érdekli őket a pasi külseje. Mert ugye ez a trend manapság...őszintének lenni nehéz ha valaki nő.
Miért van az hogy a pasi kimondja, hogy fontos számára, hogy egy nőnek jó legyen a melle, a segge és szép legyen? Azt, hogy esetleg jól főzzőn.
Míg a nők, jaj nem mondunk ki semmit, mert mit fognak szólni rólunk. Tök gáz
Mi a vőlegényemmel Bp. Belvárosban lakunk, metró megállótól 3 perc. Nekünk így soha nem hiányzott a kocsi, és ezért nem is vonok le semmilyen következtetést (és akkor sem, amikor járni kezdtünk, mert ő már akkor is ott lakott). Multinál 600 a nettója, röhögve tudnánk venni a félretett pénzből, fenn is tudnánk tartani.
DE én is azt mondom, amit itt a többség: Amikor majd gyerekünk lesz, akkor már nem Bp. belvárosában szeretnénk lakni, na és AKKOR már kell majd egy kocsi.
Amúgy meg, nekem volt olyan munkahelyem, hogy autóval 8 perc volt odaérni (vagy hazaérni), busszal 1,5 óra. Gyárnak az irodájában dolgoztam, a gyár annak a városnak a mi városunk felőli határához esett közel. Mi pedig a mi városunknak a határához közel laktunk szintén. Tehát a két pont között volt pár (talán 8) km.
Na mármost, délután a menetrend szerinti volán busz elindult, annak a városnak a központja felé (nyilván nem toronyiránt a mi városunk felé). Megkerülte AZT a várost, közben vagy 15 megálló volt. Utána a mi városunkba átjött egy kerülő úton, és letett a városközpontban lévő buszpályaudvaron. Ott pont elment addigra az a buszom, ami elvisz abba a városrészbe, ahol laktunk, tehát várni kellett 20 percet. És az a helyijárat persze naná, hogy nem az volt, ami 3 km-t megy a főúton a mi városrészünkig, hanem a mi városunkat megkerülte. Na, szóval.....
Ha valaki a családból el tudott jönni értem kocsival, az 8 perc alatt hazahozott a gyár kapujából.
Na, ilyenekért kell pl. az autó, nem azért mert derogál a kölyköt kézenfogni és felszállni a tömegközlekedésre.
Utolso ket hozzaszolo
Felesleges a mellebeszeles, maradjunk csak kerdesnel. A lenyeg az, hogy ciki auto nelkul 30 (barmi okbol kifolyolag is) evesen vagy nem?
Ciki egy lanynak este elmenni moziba, etterembe, szorakozohelyre gyalog, busszal vagy taxival, vagy ez oket egyeltalan nem erdekli. Ciki vonattal menni a Balcsira vagy a horvat tengerpartra vagy pedig nem. Ciki a baratnok elott hogy a pasijaval nem autobal erkeznek hanem a buszrol szallnak le a szep miniszoknyaval es magassarkuval (ha epp megkoveteli az alkalom)?
És ha más szerint ciki, akkor veszel magadnak autót? Nem saját meggyőződésből? Annak vajon mi értelme volna?
Most én is rakassak műkörmöt magamnak, mert az ÖSSZES körülöttem élő nő szerint ettől lesz szép, ápolt és nőies kezem és nekik is van? Milyen szolgalelkűség már ez..
28
Kíváncsiságból meg lehet kérdezni bármit nem?
Ha esetleg itt megtudom, hogy ez alapelvárás már manapság, akkor talán veszek egy autót, hogy megnöveljem vérvonalam továbbvitelének esélyeit.
L/23 vagyok, már írtam, Bp. Belvárosban lakunk a vőlegényemmel.
Engem az általad vázolt dolgok nem zavarnak: Tűsarkakon, elegáns ruhában is simán betipegek a metróba, és kitipegek belőle, ha pl. színházba megyünk, és menni kell 2 megállót. Céges buliba ha megyünk, van mindig éjszakai busz is, a Rákóczi úton. (nem mellesleg legalább meg lehet inni egy koktélt).
Balatonra vagy wellnessbe vidéki városba gyorsvonattal megyünk. Annyi van, hogy a vasúti pályaudvaron idegenben fogunk egy taxit.
A mindennapokban sem, és a szórakozásban sem zavar, hogy nem tartunk autót (de tudod, majd ha lesz gyerek, csak hogy bosszantsalak:)
Ha nem Csajágaröcsögén laksz, akkor nem zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!