Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok szerintetek ciki az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek ciki az a srác aki nem vásárol autót, annak ellenére, hogy jó bőven megengedné a költségvetése és tömegközlekedéssel és biciklivel közlekedik?

Figyelt kérdés
El tudnátok képzelni az életek egy ilyen flótással?
2017. dec. 30. 12:38
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

Nem mondja ki az sem hogy gáz, akinek gáz(max leplezve pl a gyakori "és ha beteg a gyerek" szöveggel).

De hidd el, hogy a legtöbbnek gáz, és soknak az is számít, hogy milyen legyen.

2017. dec. 30. 13:35
 12/49 anonim ***** válasza:
64%

Nem gondolom anyagiasnak, ha valaki szeretne autót, hogy megkönnyítse az életét gyerekekkel, nagybevásárlásokkal. Párszáz ezerért már lehet kapni. Majd te is rájössz később, ha idősebb leszel.

23/N

2017. dec. 30. 13:37
 13/49 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem anyagiasság kérdése. Tudom, hogy sokaknak csak Büdöspest létezik, de falun élve kicsit más a helyzet, amikor a szomszédos településre viszed a gyereket oviba, megint máshova jársz dolgozni, megint máshol élnek a nagyszülők.

2017. dec. 30. 13:40
 14/49 anonim ***** válasza:
7%

Amúgy egyenjogúság van, a nő is vehet autót, sőt közösen is lehet...

Persze aztán ha van autó, akkor megy a hiszti, hogy miért nem német presztízsautó.

2017. dec. 30. 13:44
 15/49 anonim ***** válasza:
Ja,hogy te szép puncit akarsz ingyé' ? Megnyugtatlak,aki Magyarországon szépnek számít nőben,röhögve kifog olyan csávót,aki még nem is sóher és olyan kinézetűt,amilyet magának kitalál.
2017. dec. 30. 13:47
 16/49 anonim ***** válasza:

Én mondjuk vettem is magamnak kocsit, nem vártam csodára.

#1/13

17/49 anonim ***** válasza:
14.: így van, páromnak nincs jogsija, ő a férfi, nekem már van, én vagyok a nő. Nekem kocsim is előbb lesz, de nincs ezzel problémám. Egyébként én írtam, hogy beteg gyerekkel is biciklizni fog-e a kórházba és utána jött a duma, hogy emiatt anyagias vagyok. Nevetséges, hogy a férfiaknak az is anyagiasság, ha a nőnek minimális elvárásai vannak
 18/49 anonim ***** válasza:

“Nem gondolom anyagiasnak, ha valaki szeretne autót, hogy megkönnyítse az életét gyerekekkel, nagybevásárlásokkal. Párszáz ezerért már lehet kapni.”

😀

Nincs autód igaz?

Tudod a “pár száz ezres” kocsikra általában napokon belül lehet elkölteni az áruk akár többszörösét, mikor a kopott gumikat, fékeket, stb rakatod rendbe, és akkor még nem vertek át, és nincs semmi gond a kocsival, egyszerűen egy ilyen autót már az eladó sem felújítva ad el, hanem akkor, mikor döntenie kell, hogy az 500.000-es autóra vegyen e 4 gumit 80 ezerért, 2 féktárcsa+betétek min 40-50 ezerért (és akkor a legolcsóbb típusokról beszélünk).

Majd megérted, ha a saját pénzedből kell venni, és fenntartani egy kocsit 😀

2017. dec. 30. 14:04
 19/49 anonim ***** válasza:

ha tanyán lakik, ciki.

a budapest belvárosban, akkor nem.

2017. dec. 30. 14:15
 20/49 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom budapesti vagy legalábbis városi lakos a kérdező és gyereke sincs még.
2017. dec. 30. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!