Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki az a srác aki nem vásárol autót, annak ellenére, hogy jó bőven megengedné a költségvetése és tömegközlekedéssel és biciklivel közlekedik?
Nem mondja ki az sem hogy gáz, akinek gáz(max leplezve pl a gyakori "és ha beteg a gyerek" szöveggel).
De hidd el, hogy a legtöbbnek gáz, és soknak az is számít, hogy milyen legyen.
Nem gondolom anyagiasnak, ha valaki szeretne autót, hogy megkönnyítse az életét gyerekekkel, nagybevásárlásokkal. Párszáz ezerért már lehet kapni. Majd te is rájössz később, ha idősebb leszel.
23/N
Ez nem anyagiasság kérdése. Tudom, hogy sokaknak csak Büdöspest létezik, de falun élve kicsit más a helyzet, amikor a szomszédos településre viszed a gyereket oviba, megint máshova jársz dolgozni, megint máshol élnek a nagyszülők.
Amúgy egyenjogúság van, a nő is vehet autót, sőt közösen is lehet...
Persze aztán ha van autó, akkor megy a hiszti, hogy miért nem német presztízsautó.
Én mondjuk vettem is magamnak kocsit, nem vártam csodára.
#1/13
“Nem gondolom anyagiasnak, ha valaki szeretne autót, hogy megkönnyítse az életét gyerekekkel, nagybevásárlásokkal. Párszáz ezerért már lehet kapni.”
😀
Nincs autód igaz?
Tudod a “pár száz ezres” kocsikra általában napokon belül lehet elkölteni az áruk akár többszörösét, mikor a kopott gumikat, fékeket, stb rakatod rendbe, és akkor még nem vertek át, és nincs semmi gond a kocsival, egyszerűen egy ilyen autót már az eladó sem felújítva ad el, hanem akkor, mikor döntenie kell, hogy az 500.000-es autóra vegyen e 4 gumit 80 ezerért, 2 féktárcsa+betétek min 40-50 ezerért (és akkor a legolcsóbb típusokról beszélünk).
Majd megérted, ha a saját pénzedből kell venni, és fenntartani egy kocsit 😀
ha tanyán lakik, ciki.
a budapest belvárosban, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!