Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy egyre jobban érdekelnek a fiai?
A páromnak van két fia, akik már elmúltak 20 évesek.
Én pár évvel vagyok idősebb mint ők.
Mostanában eljátszom a gondolattal, hogy ők milyenek lehetnek... mindenféle értelemben, de sosem másznék egyikre sem.
Vajon ők vonzónak találnának engem?
Mindentől függetlenül idővel meg szeretném őket ismerni.
Ez baj?
Ha egy 40 éves férfi játszana el a gondolattal, hogy milyen lehet a párja 20 év körüli lányaival, akkor mi lenne az első reakciód?
Nem a korkülönbség gusztustalan ebben a sztoriban. Hanem az, hogy a párod fiai. Te vagy (leszel) a mostohaanyjuk, ők meg a "nevelt gyerekeid".
Már most erről ábrándozol, nem tart vissza a józan ész. Nem adok sokat, és ott fogod hagyni a párodat egy lapos hasú, kemény farkú fiatal bikáért.
5. Eljátszol a gondolattal? Ha a párom lennél olyan élménybe lenne részed, hogy a legmerészebb álmaidban sem játszanál más gondolatokkal... ;)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!