Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteges, ha valakit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges, ha valakit nem érdekelnek a kapcsolatok?

Figyelt kérdés
20-as fiú vagyok, és állítólag nagyon jóképű. Emiatt egy kicsit engem is zavar a dolog, hogy gyakorlatilag elpazarlom a lehetőségeimet, de mindig is izgatott, hogy többet tanuljak és dolgozzak (IT szektor). Valahogy mindig visszafogott a társadalom és a család unszolása, hogy legyen már valakim. Néha azt érzem, hogy igazából bárki jó lenne, de aztán belegondolva azért nem jönnék össze akárkivel. Úgy érzem, hogy ez az egész kapcsolat dolog visszafog, de nincs kedvem menni és keresgélni. Igazából nem tudok mit kezdeni a 20-as kis vicces gyerekekkel, akik egész nap csak szórakoznának. Vélemények? :)
2017. jún. 27. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
A te életed, a te döntéseid. Hogy jönne bárki is ahhoz, hogy megkérdőjelezzen akármit is ezzel kapcsolatban? 😎
2017. jún. 27. 18:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt szerintem sokan irigylik a problémáidat :D
2017. jún. 27. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

"állítólag nagyon jóképű"

A felmérésben részt vettek: anyád, nagyanyád?

Amúgy szép dolog ez, egyetlen hátránya, a kérdés, hogy egyáltalán nincs szükséged valakire aki előtt önmagad lehetsz és nem ítél el?

2017. jún. 27. 18:27
 4/10 A kérdező kommentje:
De igen, lenne. De úgy érzem, hogy nem a szex áll az életem középpontjában. A gond az, hogy egy bizonyos családtagom és a gyerekei kb. 10 éve zaklatnak azzal, hogy gyúrjak, meg csajozzak, stb. Egy szóval: legyek menő. De én nem ilyen ember vagyok. Úgy érzem, hogy eléggé el van ferdülve a kapcsolatokról kialakult képem. Talán azért is van ez az egész.
2017. jún. 27. 18:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tulajdonképpen mi a bajod?:D Nem akarsz csajozni, nem csajozol. Vége. Ha majd úgy érzed, akkor felhasználod a jóképűségedet, hogy szerezz valakit.
2017. jún. 27. 18:31
 6/10 Lazy Lover ***** válasza:
100%
nem az ! az a beteges aki kapcsolat függő
2017. jún. 27. 18:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazából az eddigi életem a szex és a kapcsolatok mindenáron való hajkurászásáról szólt, hogy végre letudhassam ezt az egészet. De persze az esetek nagy részében nem jött össze, mert nem is akartam igazán.
2017. jún. 27. 18:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Ami még gond volt, hogy nem bírtam leállni a "csajozással", mert azt gondoltam, hogy ha leállok, akkor mindenki azt hiszi, hogy meleg vagyok, amiben azért van is ráció, hiszen logikus, hogy ennek az ellenkezőjét akarom elhitetni, mert sosem jön össze végülis. Barátaim sem nagyon vannak/voltak, mert mindenki csak számon kérte, hogy miért nincs senkim. Nem tartom magam annak a keménykedő menő alaknak, de asszem a rossz gyerekkori példák miatt ez néha bennem van.
2017. jún. 27. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem beteges, Kérdező. Elég belegondolni abba - csak a GYK alapján - hogy mennyi tönkrement, félresikerült kapcsolat, probléma, válás stb. történik, és ezeket mind-mind megspórolnád. Az időd és a pénzed is a tied marad, és arra használod fel, amire csak akarod! El se hinnéd, milyen jó dolgod van.

Én is ezért ellenzem a párkapcsolatokat. Egy baromi deficites, fölösleges és rossz dolognak tartom, ami csak rabolja az időt, pénzt, energiát, és majd talán sohanapján egyszer megtérül. Te csinálsz jobb vásárt, Kérdező, ha ebből kivonod magad!

2017. jún. 27. 23:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem örökre gondoltam, csak nem tetszik ez a plázacicát minden áron folyamatosan világ.
2017. jún. 28. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!