Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ők érdekelnek?
Előre leszögezném, hogy a privátokra nem válaszolok!
Annyi lenne a "problémám", hogy pl. a való életben is, és most, hogy fent vagyok egy társkereső szerűségen, a 30 feletti pasik érdekelnek. Előbb nézem meg az ő adatlapjukat, mint a 25-26 évesekét. Ők azok, akik valamiért vonzanak. Itt nem kell kigyúrt macsókra gondolni, tök alap férfiak, semmi különös a külsejükben..... lányok, ilyen nálatok is volt, esetleg fennáll évek óta? 21n
Gerontofília... az utolsó barátnőmnek is ilyen volt.
Csoda, hogy vele egy korúként 19 évesen sikerült összejönnöm vele... amúgy csak 13-15 évvel idősebb pasijai voltak.
Én éppen, hogy két hónappal vagyok nála idősebb. De csak harminc felettiekre tud ránézni, nem igen érdekli őt más férfi.
Veled is ez van mi?
Nem tudom mi az oka ennek... de érdekelne.. :(
Mi ezen a csodálkozni való? 25-6 évesen sok férfi még éretlen, gőze nincs, mit kezdjen az életével, mit várjon a világtól. 30 körül meg ereje teljében van, jó esetben beindul a karrierje, van már élettapasztalata, de még nem savanyodott be.
(Persze kérdés, te mit vársz el egy harminc feletti férfitól. Ha egész nyáron át zajló fesztiválozást, bulizást meg csapatást, akkor adódhatnak gondok :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!