Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen a 30-40 körüli hölgyek sokkal jobban érdekelnek mint a korombeliek vagy a fiatalabbak. Valaki hasonló cipőben? (többi lent)
Minden 2. srác meghúzna pár érettebb nőt.
Úgy csináljátok mintha ez valami egyedi "probléma" lenne.
Majd elmúlik.
Én MAJDNEM hasonló cipőben jártam, azzal a kivétellel, hogy a korosztályomnál komolyabb vagyok... ez viszont néhány kivételtől eltekintve nem igaz a velem egykorú lányokra. Szóval évekig társkeresőztem, mindenféle nővel ismerkedtem, egy párral randiztam is, de mégis egy 40 éves nő lett a párom, akit nagyon szeretek. Vele jobban kijövök mint egy nyavajgós, hisztis huszonévessel valaha is. Tudom, hogy Őt komolyan tudom venni, nem csak kalandokra vágyik, mint egy éretlen kislány. Na ezért gondolom, hogy csak majdnem járunk hasonló cipőben. Oh és engem képes komolyan venni, amire valószínűleg okot is adtam. :)
26/F
Nagyon sok ilyen korkülönbséges kapcsolat van. Valahogy nekem az jön le mintha még több is lenne mint a "normál".
Alkalmi kapcsolatként jól működhet, tartós kapcsolatként már kevésbé, ebben biztos vagyok.Nem azt mondom,hogy lehetetlen, de nagyon kevés páros az, aki hosszú távon is megmarad egymás mellett ilyen korkülönbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!