Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 évesen a 30-40 körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen a 30-40 körüli hölgyek sokkal jobban érdekelnek mint a korombeliek vagy a fiatalabbak. Valaki hasonló cipőben? (többi lent)

Figyelt kérdés
De ők talán a koromnál fogva nem vesznek komolyan amit nagyjából meg is értek nem pont párkapcsolatra gondoltam, de már csak egy kis kalandnak is örülnék. Valaki hasonló dolgot élt már át volt sikeretek ennyi idősen érettebb nőknél?

2017. febr. 23. 00:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
49%
Én örülnék egy fiatalabb baràtnak!De sajnos àltalàban a nalam idősebbek próbàlkoznak.40/n
2017. febr. 23. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem a kor számít vannak komolytalan érett emberek és vannak komoly fiatalok. Engem nem zavar a kor különbség
2017. febr. 25. 10:12
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Baromság h a kormkülömbség miatt nem működik egy kapcsolat!A volt exem nállam 8 évvel volt idősebb.A mostani ahogy írtam már 14 évvel fiatalabb!A fiatalabbal sokkal de sokkal jobb a kapcsolatom s sokkal felelősség teljesebb.Nem a kor hanem ember válogatja mien a kapcsolat.S az is baromság h a fiatalabb megcsal ugyis... Attól h esetleg idősebb nembiztos h hűségesebb.Szeretem a férjem s ő is.S nincs szüksége egyikőnknek sem másra!
2017. febr. 25. 17:57
 14/15 Imrus92 válasza:
Eben nincs semmi gond hisz 40 50közötti nők elèg csinosak vonzóak kellemesek de csak az gáz hogy sok korombeli csak testileg akarja öket èn nem csak testileg lelkileg is szìvesebben èlnèm az èletem egy ilyen korú nővel többet èrnek mint a korombeliek 29f
2018. szept. 6. 21:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Imrus, ez nem minden esetben így van. Ha nincs tapasztalatod csak vágyakozol ez után és egy álomvilágot építesz fel.

Igen, lehet csinos, vonzó, megnyerő , higgadt, okos stb egy ilyen korú nő...de mellette ott van a saját élete ami már nem azonos szinten mozog a tiéddel. Pl. vannak gyerekei, sőt, esetleg unokái is.

Ha pedig egyedül él ennyi idősen család nélkül annak is megvan az oka.

Ezt nem bírálatként mondom, én is ehhez a korosztályhoz tartozom (nő), tehát tudom mi a különbség köztem és a gyerekem generációja között.

2018. szept. 7. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!