Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira egy szál virág?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira egy szál virág? 30,40,50 es nők válaszai érdekelnek!

Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 12:52
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Én csokinak jobban örülnék, édesszájú vagyok. A virág klasszikus, harag nem lenne belőle. 39N
2017. márc. 19. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves gesztus, de szerintem nem kötelező.Én nem várnám el, igaz nem is kaptam soha első randin.

42N

2017. márc. 19. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves gesztus, de ettol meg nem elvaras. Ha kaptam, akkor orultsm neki. Amugy sokkal jobban orulok annak, ha a partner nyitott es udvarias. Az sokkal tobbet nyom a latba, mint egy szal virag.
2017. márc. 19. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
79%

Én nem szeretem a vágott virágot, pláne nem első randin. Ráadásul végig cipelni es fogni kell, ami sokszor kényelmetlen. :)

30N

2017. márc. 19. 14:29
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem kellemes meglepetés lenne, ebben a nagy emancipált világban. :)
2017. márc. 19. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Én nem várnám el és bár jólesne, kicsit zavarban lennék tőle.

N 39

2017. márc. 19. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Én nem örülnék neki, ha mászkálós a program, cipelni kell. Ha nem ismerem, és nincs jó első benyomásom róla, akkor zavarba jönnék hogy most mi a szösz legyen. Második vagy harmadik randira, avgy első "látogatáskor" pl. egymás lakásán szerintem szép dolog.
2017. márc. 19. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, bocs...de én az első, sőt, még a 3. randira se vittem virágot. Majd a 5-6-on esetleg, vagy amikor a legkevésbé számít rá. Tuti a hatás! Tapasztalat. Megfogadod, vagy nem, a te dolgod! 29f
2017. márc. 19. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Első randira semmiképp! Két okból ellenzem:

-Az első randi inkább csak puhatolózás, minél inkább randi-fílingje van, annál kínosabb, ha mégsem sül el jól.

-Praktikus okok: cipelni kell, vízbe kell tenni, hogy ne hervadjon el, stb.

Olyankor szeretek virágot kapni, mikor van módon rögtön vízbe tenni és nem kell cipelnem magammal. (Tehát ha már hozzám jön a "lovag", akkor hozhat, az jólesik. :) )

2017. márc. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!