Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyeim? Pénteken lesz a 2....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim? Pénteken lesz a 2. randim egy lánnyal. Vigyek neki egy szál virágot, vagy ne? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2016. nov. 23. 12:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Ne. Korai. Még akkor is ha amúgy szende, csendes, visszafogott lányról van szó.

Akkor vegyél majd, amikor már komolyan gondolva is együtt vagytok.

2016. nov. 23. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
En az elso randinkon kaptam a paromtol. (Elotte mar talalkoztunk 1-2 alkalommal.) Orultem neki.
2016. nov. 23. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vigyél, szép gesztus! Én örülnék neki nagyon.
2016. nov. 23. 13:14
 4/10 anonim ***** válasza:
36%

Igen, örülni fog neki.

Egy szál virág mindig aduász :)

De én például valami dekoratív egzotikus gyümölcsnek is örülnék virág helyett, egy szép érett mangónak vagy gránátalmának, téli virágárak mellett ezek hasonló árban vannak.

2016. nov. 23. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem szabad elkényeztetni. Ha most virágot viszel mit viszel fél év múlva? Később egy gigantikus teherként fog nyomasztani mit adjál neki névnapjára, születésnapjára, karácsonyra, évfordulóitokra. Viszont ha csak nagy ritkán kap valamit akkor az igazi meglepetés lesz olyankor. :)
2016. nov. 23. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem olyan helyre mentek, ahol macerás hurcibálni, szerintem nagyon szép gesztus :)

Aki szerint meg nem azabad elkényeztetni: remélem, a te barátnőd sem fog neked soha sütni semmit, nehogy elkényeztessen...bár ilyen hozzáállással valószínűbb, hogy nem lesz barátnőd, vagy gyorsan otthagy, ha rájön, hogy neked még egy szál virág is elkényeztetés

2016. nov. 23. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem szeretném. Csak ha én is vihetnék neki valamit, amit nem én készítettem, hanem csak vettem, mint ő.

De nekem mindig Demetri Martin komikus jut eszembe, amit a virágról mondott. "Here, watch this die." (Nesze, nézd végig, ahogy meghal.)

2016. nov. 23. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem. Semmi kedvem azt szorongatni egész este.
2016. nov. 23. 18:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Szép gesztus, én örülnék neki, de csak ha olyan helyen lesztek, ahol nem fogja zavarni, hogy állandóan ott van.
2016. nov. 23. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne, én csak olyan fiútól szeretek kapni akivel járok :3
2016. nov. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!