Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim? Pénteken lesz a 2. randim egy lánnyal. Vigyek neki egy szál virágot, vagy ne? Mi a véleményetek?
Ne. Korai. Még akkor is ha amúgy szende, csendes, visszafogott lányról van szó.
Akkor vegyél majd, amikor már komolyan gondolva is együtt vagytok.
Igen, örülni fog neki.
Egy szál virág mindig aduász :)
De én például valami dekoratív egzotikus gyümölcsnek is örülnék virág helyett, egy szép érett mangónak vagy gránátalmának, téli virágárak mellett ezek hasonló árban vannak.
Ha nem olyan helyre mentek, ahol macerás hurcibálni, szerintem nagyon szép gesztus :)
Aki szerint meg nem azabad elkényeztetni: remélem, a te barátnőd sem fog neked soha sütni semmit, nehogy elkényeztessen...bár ilyen hozzáállással valószínűbb, hogy nem lesz barátnőd, vagy gyorsan otthagy, ha rájön, hogy neked még egy szál virág is elkényeztetés
Nem szeretném. Csak ha én is vihetnék neki valamit, amit nem én készítettem, hanem csak vettem, mint ő.
De nekem mindig Demetri Martin komikus jut eszembe, amit a virágról mondott. "Here, watch this die." (Nesze, nézd végig, ahogy meghal.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!