Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin meglephetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin meglephetem egy szál rózsával?

Figyelt kérdés

Volt már egy randink, nagyon spontán jött, többszöri lemondás után mindkettőnk részéről. Este 11 körül találkoztunk, reggel 11 -ig bírtuk :)

Én nagyon jól éreztem magam, és biztos vagyok benne, hogy ő is, jól sikerült. Nagyon sokat beszélgettünk, sétáltunk, csókolóztunk. Hát nagyon tizenéves, 1960as, romantikus filmes érzés volt :D :D Nekem ilyenben nem igazán volt részem eddig, mivel ez előtt egy 4 éves kapcsolatom volt, előtte meg nem igazán törődtem a komoly kapcsolat fogalmával.

Arra gondoltam, hogy legközelebb meglepném egy csokor vagy inkább csak egy szál virággal. Mit gondoltok?

Ő 21L, én 22F.

2016. febr. 7. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem így igen.
2016. febr. 7. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól hangzik egy rózsa. 👍 :)
2016. febr. 7. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Bátran, igen.
2016. febr. 7. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Jo ötlet. Csak " legközelebb meglepném egy csokor vagy inkább csak egy szál virággal" ez az önmagaddal alkudozás nagyon furcsa.
2016. febr. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!