Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.
Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.
Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.
A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.
Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.
Gerinctelen húzás volt.
Normálisan közölhetted volna hogy nem egymást keresitek, részedről ez nem fog működni úgyhogy ne húzzátok egymás idejét és ennyi.
Én is megnéztem volna a puhatolózást.
Amúgy ha ápolónőként még elhivatott is a szakmájában, akkor már megdőlt az, hogy ő csak a külsejét tudja nyújtani. Nem semmi hivatás, feltételez egy személyiséget.
"Hat, sokat nem vesztett veled szerencsetlen..."
Valóban, sokat nem vesztett, olyan 8 ezer ft körül fogyasztottunk, egy ápolónőnek ez most sok vagy kevés azt mindenki döntse el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!