Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elítélendő, ahogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?

Figyelt kérdés

Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.

Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.

Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.

A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.

Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.

2017. márc. 29. 17:25
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
84%
Srackent mondom nagy parasztsag volt. Volt mar dolgom ilyen lannyal es el lehet ot intezni ugy is hogy o maga se vegye eszre csak gondolja magaba ahhh ez egy jo pali volt kar hogy nem jott ossze, nem kellett volna kifizettetni vele ez atom nagy parasztsag. Ki tudja mennyit vart rad amugy? Nagyon szemet vagy remelem veled is megcsinalja valaki.
2017. márc. 29. 19:16
 42/46 anonim ***** válasza:
53%
Köp egyet és állj alá.
2017. márc. 29. 19:31
 43/46 anonim ***** válasza:
7%
Ő legalább rendes volt, a nők többsége még válaszolni sem hajlandó a társkeresőkön, annyira nagyra tartják magukat, ő viszont máris több emberileg mint ők, ezt korrekt módon lezárhattad volna és kész.
2017. márc. 29. 21:26
 44/46 anonim ***** válasza:
21%
Én megmondtam volna,hogy" figyelj,fizesd ki magad vagy keríts más balekot.Veled végeztem.A soha viszont nem látásra!". Akkor nem kellett volna kamuznod,de igazad volt,hogy ott hagytad.Mondom nőként.
2017. márc. 29. 21:47
 45/46 anonim ***** válasza:
72%

Ultra giga lúzerség.

Szemtõl szembe kellett volna megmondanod,de annyi közöd van a férfiassàghoz mint nekem a harangöntéshez.

A sok csóró gyökér màr azért ki van,ha a làny megkérdezi mi a foglalkozàsod meg szeretsz-e utazni.

Pasiként én is megkérdezem a nõt,mert szimplàn érdekel.

Kommunikációdon is csiszolhatsz van mit tanulnod.

Neked is csinos làny kell de õ a gonosz most.

Keres egy elhízott dagadékot akire nehezen se izgulsz fel.

Annak nem lesznek ilyen kérdései,jah hogy nem indulsz be rà és igénytelen,sajnos azt érdemled.

2017. márc. 30. 08:21
 46/46 anonim ***** válasza:
Én mondjuk szeretem az ilyen lányokat, mert karrierista vagyok, úgyhogy elengedhetetlen a randin az üzleti dolgok tárgyalása, viszont természetesen a nőnek is karrieristának kell lennie. Ergo én sem azért megyek randira lánnyal, hogy üresen bókolgassunk egymásnak, vagy a jó külseje miatt, az édeskevés, ha nincsenek jó üzleti tervei.
2017. ápr. 29. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!