Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.
Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.
Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.
A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.
Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.
Ultra giga lúzerség.
Szemtõl szembe kellett volna megmondanod,de annyi közöd van a férfiassàghoz mint nekem a harangöntéshez.
A sok csóró gyökér màr azért ki van,ha a làny megkérdezi mi a foglalkozàsod meg szeretsz-e utazni.
Pasiként én is megkérdezem a nõt,mert szimplàn érdekel.
Kommunikációdon is csiszolhatsz van mit tanulnod.
Neked is csinos làny kell de õ a gonosz most.
Keres egy elhízott dagadékot akire nehezen se izgulsz fel.
Annak nem lesznek ilyen kérdései,jah hogy nem indulsz be rà és igénytelen,sajnos azt érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!