Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.
Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.
Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.
A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.
Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.
Azta. Nyilvánvalóan tudod, hogy egy ápolót nagyon alulfizetnek, és te belementél abba, hogy egy drága kávézóba menjetek (mondjuk mi az hogy drága? 5000 egy kávé? valahogy úgy érzem max valami Costa kaliberű hely lehetett), szóval remélte, hogy lesz egy jó napja, mert egy jó helyen egy jó emberrel van. Mondjuk szerintem nem utolsó dolog, hogy ki mennyit keres (szép dolog a szerelem, de 0 egzisztenciával hova tervezzünk), és van egy olyan érzésem, hogy kb megkérdezte tőled mit dolgozol, és érdekelte, mire számítson.
De bakker, lelépni?! Hát de utolsó dolog! Vár rád fél órát, órát, hogy aztán kiderüljön, hogy a roppant alacsony fizetéséből neki kell állnia a cechet, és gondolom te se valami olcsó dolgot ittál. Nem való neked nő...
Aha.
Tehát elhívod randira, bezabálsz egy drága kávézóban, szó nélkül lelépsz, és a szerencsétlen minimálbéres ápolónő fizesse ki a fogyasztásod.
Mindezt arra hivatkozva, hogy "valószínűleg" pénzéhes.
Egész biztosan azért választott ilyen jól fizető hivatást is...
Egy suttyó mocsok vagy. Sose lesz csajod.
Akkor most elarulhatod nagy frusztralt parasztsagodban, hogy pontosan mik voltak azok a megnyilvanulasok, amik ennyire felhuztak...
Mellesleg remelem, ugyanennyiert fogod megvenni a gyogyszereket, amit majd egy apolono bead neked :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!