Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon elítélendő, ahogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?

Figyelt kérdés

Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.

Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.

Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.

A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.

Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.

2017. márc. 29. 17:25
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
81%
Kifizettetted vele a fogyasztásodat? Akkor kettőtök közül itt ki is húzott le kit? :D Undorító vagy, attól, hogy neked úgy tűnt, hogy ő anyagias(manapság már arra is ezt mondják a csóró pasik, aki megkérdezi, hogy mi a foglalkozásod), attól még egyáltalán nem biztos, hogy az volt, de akárhogy is, gyerekes, nevetséges dolog volt ez a részedről. Egy igazi férfi ilyen helyzetben szemtől szembe mondja, hogy mi a problémája, majd ennek ellenére is lovagiasan kifizeti a nő részét, de minimum a sajátját.
2017. márc. 29. 17:44
 22/46 A kérdező kommentje:

Cukrászda is volt és sütiket is ettünk!!!!

Szerintetek ha a kérdések 90%-a a munkámról beosztásomról, kocsimról, nyaralásaimról szólt az mi lehet...

Mikor részletesen kérdezte hány csillagos szállodákban szoktam nyaralni....

23/46 anonim ***** válasza:
85%
Ja, gondolom micsoda veres haszonleso kerdesek lehettek, mint pl. a "hol tanultal?", "mivel foglalkozol?", "Pesten/x varos dolgozol?", "oh, azon a reszen? Az nagyon szep", "tovabbtanultal gimi utan?" :"DDDD.
 24/46 anonim ***** válasza:
83%

Istenem xD

Szerintrm akaszd fel magad....taplo vagy. Es semennyire nem ferfias.

Te kis budos :D

2017. márc. 29. 17:45
 25/46 anonim ***** válasza:
91%
Konkrétan írd le, hogy ment a beszélgetés. Bemutatkozás, ki mit kérdezett, és mi volt ez a drága kávézó, az is érdekelne.
2017. márc. 29. 17:46
 26/46 anonim ***** válasza:
80%
Ja, bocs akkor meg biztos azt is megkerdezte a szukaja, hogy "oh, lattam a kepeidet facebookon, tenyleg voltal x helyen? Tenyleg olyan szep, mint mondjak?" :"D. Vagy o esetleg felmerte tenni azt a kerdest, hogy tudsz-e vezetni :"DDDD.
2017. márc. 29. 17:46
 27/46 anonim ***** válasza:
75%
Cukraszdaban sem lehet ennyit elkajalni, a starbuckban is max 800 ft korul van egy szelet, erosen ketlem, hogy ott megettetek volna annyi sutit xd
2017. márc. 29. 17:51
 28/46 anonim ***** válasza:
86%
Szoval meg dagadt is vagy xD
2017. márc. 29. 17:54
 29/46 A kérdező kommentje:
Jó lehet kevesebb volt, nem tudom, nem ez a lényeg.....
2017. márc. 29. 17:55
 30/46 anonim ***** válasza:
90%

A sajat hulyedegedbe kavarodsz bele.

Tudod mit hiszek? Hogy valami ok miatt beparaztal es elfutottal. Es utolag gondoltal bele h szegenykemmel meg ki is fizetted a randit....es valahol mdlyen talan buntudatod van es ez most csak en-vedes.

Es keresed a kifogast es terelsz. Holott csak egy ferfiatlan orok szuz luzer vagy. Es soha nem leszel arra melto h egy masik ember akar csak rad is nezzen. Remelem egy idieg meg eszed magad emiatt...o most benyelt olyan 3 ezer ft minuszt...de te egy eletre egy csalodott senki leszel. Es meg is erdemled

2017. márc. 29. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!