Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elítélendő, ahogy egy pénz centrikus nővel bántam a randin?
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy csinos nővel.
Randizni hívtam egy kávéházba. Az már picit gyanús volt, hogy neki az a kávé ház nem volt jó, hanem egy sokkal drágább helyre szeretett volna elmenni, de mondom egye fene belementem.
Beszélgetésünk egyre furább kezdett lenni, szép lassan puhatolódzott az anyagi helyzetemet illetően. A lány ápolónő volt, szóval gondoltam hogy neki nincs nagy valami magas fizetése.
A beszélgetésünk során egyre világosabb kezdett nekem lenni, hogy ő leginkább egy jó környezetbe akar belecsöppenni, úgy hogy semmit nem tesz érte, csak a szépségét, alakét adja.
Ez nekem nagyon visszataszító kezdett lenni, ezért mondtam neki hogy kimegyek WC-re és közben szép titokban leléptem onnan.
Cukrászda is volt és sütiket is ettünk!!!!
Szerintetek ha a kérdések 90%-a a munkámról beosztásomról, kocsimról, nyaralásaimról szólt az mi lehet...
Mikor részletesen kérdezte hány csillagos szállodákban szoktam nyaralni....
Istenem xD
Szerintrm akaszd fel magad....taplo vagy. Es semennyire nem ferfias.
Te kis budos :D
A sajat hulyedegedbe kavarodsz bele.
Tudod mit hiszek? Hogy valami ok miatt beparaztal es elfutottal. Es utolag gondoltal bele h szegenykemmel meg ki is fizetted a randit....es valahol mdlyen talan buntudatod van es ez most csak en-vedes.
Es keresed a kifogast es terelsz. Holott csak egy ferfiatlan orok szuz luzer vagy. Es soha nem leszel arra melto h egy masik ember akar csak rad is nezzen. Remelem egy idieg meg eszed magad emiatt...o most benyelt olyan 3 ezer ft minuszt...de te egy eletre egy csalodott senki leszel. Es meg is erdemled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!