Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 44-es kar mennyire imponál nektek első randin?
Direkt fedett helyre megyünk, hogy mimnél jobban látszódjon ahogy feszül a ruha.
Ui. Natúrálba tolom.
17es vagyok ,köszi nem fészkalodok. Nem vagyok fagyos sem és van benne fütés ,amit amugyis sokszor lekapcsolok. Nem csimem a meleget.
A taxisom most vett egy ujj A oszjáju Mercit ,űlésfüttésel ,kiis kapcsoltattam vele.
Nem tudom hányas karja van a páromnak. Szálkás a munkátol és nem jár gyurni. A Lexusa is jó kocsi. Nem rég cserélte az előző kocsiját. Ebbe is van ülésfütés ,még egyszer nem használta.
Nem a méret a lényeg a kocsiba meg a karodba sem. Legalábbis nekem ezekkel nem tud kimondottan inponálni senki.
Akár milyen nehéz is ezt megemészteni.
n25
21es vagyok ,még annyi hogy a példád az ülésfűtés. Egyáltalán nem valami nagy szám az az ülésfűtés.
Nemcsak a BMWbe van ilyen.
Munkatársamnak ugyan olyan kocsija van és kébzeld ulésfűtés is van benn.
Fogalmam sincs az milyen, messziről elkerülöm azokat az embereket, akik ilyenekkel foglalkoznak.
Azt hiszem, ez válasz is a kérdésre :D
Szeretem az izmos pasikat, de nem csak a kar számít.
Fontos a szép hát, stb.
Ki nem szarja le?!
a az iq-d a 40-et sem üti, kellenél a fenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!