Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, egy ilyen lány túl vékony?
Ilyesmi alkatom van, de szeretnék picit hízni, csak nem megy, hiába eszek. Nem akarom, hogy itt-ott túl csontosnak gondoljanak, van popsim meg mellem is, de a medencecsontomat azért érezni...ez baj, vagy jó alaknak mondható?
Egyáltalán nem túl vékony, főleg a lába nem az.
Ő vékony, de még nem sovány, szép hosszú lábakkal: [link]
Szerintem okés, nekem is hasonló alakom van, bár a párom mondogatja néha, hogy pár kilót felszedhetnék, mert néha attól fél, hogy összetör :)
De ő is látja, mennyit eszek éjjel is, úgyhogy ezzel nem tudunk mit kezdeni.
Abszolút nem tartom túl vékonynak. Pont, hogy a vékony tetszik, így nincs az alakoddal semmi problémám. Nekem tetszik.
Egyébként kövezetek meg, de ha kissé a medencecsont kirajzolódik azt kifejezetten szexinek találom. De, ahogy mondani szokás: a szépség relatív. Ha valakinek a teltebb alak tetszik, akkor azzal nem lehet mit kezdeni, nem fogja meggyőzni senki sem az ellenkezőjéről, ahogy engem se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!