Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, egy ilyen lány túl vékony?
Figyelt kérdés
Ilyesmi alkatom van, de szeretnék picit hízni, csak nem megy, hiába eszek. Nem akarom, hogy itt-ott túl csontosnak gondoljanak, van popsim meg mellem is, de a medencecsontomat azért érezni...ez baj, vagy jó alaknak mondható?
2017. nov. 19. 14:45
21/36 anonim válasza:
Nekem picit túl vékony, a picit izmosabb, formásabb jobban tetszik, de így is szép vagy.
24/36 anonim válasza:
Alkalmira simán. Komolyra vékony.
25/36 anonim válasza:
Nem tudom hány kiló lehet ez a lány, de én tuti vékonyabb vagyok nála, 40 kg 158 centivel.
Lehet rám már tényleg azt mondanák, hogy túl vékony...
Jó alakod van, mit meg nem adnék, ha nekem is ilyen lenne...
26/36 anonim válasza:
27/36 A kérdező kommentje:
#26 te tudsz olvasni? Nem én vagyok a képen, csak nekem is kb ilyen alakom van, azt se tudom, ki ez a csaj.
2017. nov. 19. 16:01
28/36 anonim válasza:
Lány vagyok, bocsi. A lényeg: ez az alak rohadtjó. Simán elfogadnék egyet de az a baj, hogy alacsony vagyok és én is eszem :D De ne hízz a női ismerőseid miatt. Én is mondtam azoknak akikre irigy voltam, hogy hízhatnának picit aztán rájöttem, hogy ez fa*szság. Remélhetőleg ők is kinövik. (Amúgy off, milyen érdekes, hogy akik meg vannak magukkal elégedve sosem lovagolnak más ember alakján)
29/36 anonim válasza:
Ne haragudj, de hülyeségeket írsz, némi irigységet is érzek benne.
A Kérdezőnek csodaszép alakja van, sportosan vékony és sztem ez nemcsak genetika.
30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) (Nem csak genetika amúgy, szoktam sportolni)
2017. nov. 19. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!