Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet vékony egy lány párkeresés szempontjából?
160 centivel 45 kg kevés?
Nálatok mennyi a határ, amire még azt mondjátok, hogy oké?
Pacsi! (egy 160 cm-es és 45 kg-os lány)
A párom szerint anorexiás vagyok (ez tépte, szagolja), szerintem tökéletes (én elégedett vagyok).
Barátnőm 165 cm és 48 kg.
Kicsit vékonynak tartom és ő is tényleg az, de arcra és testre is nagyon bejön. Lehet hülyeséget mondok, de innen ha még felszedne 5-10 kilót az sem zavarna, mert lenne honnan kiindulni. (Amúgy nagyon szép arcú, a segge kerek és formás, a mellei kicsik de feszesek)
Alsó határ meg a valóságban reálisan mint olyan, nincs. Milyen vékony lánnyal nem járnék? Olyannal aki kórházban fekszik anorexia miatt.
"Mennyire lehet vékony egy lány párkeresés szempontjából?"
Ez a kérdés értelmezhetetlen, mert ha nem kórházban fekszel anorexiás alultápláltság miatt, ahol az életedért küzdenek, akkor rengeteg férfi számára nem tudsz elég vékony lenni ahhoz, hogy ne kellj emiatt nekik.
Egyrészt a személyiség nekem többet jelent.
Másodrészt 160/45 csak számok, élőben lehet nagyon vonzó és taszító is, ez így nekem nem derül ki.
Ebből következik az is, hogy "határ" mint olyan nekem nem számokkal fejezhető ki. Inkább amit #6 írt, aki nem extrém módon vékony (=anorexiás), az a férfiak 95%-ának még oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!