Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a jóképű, de vékonyabb fiúk bejönnek, vagy inkább az izmosabbakra buktok?
Én ha lehet, egyiket sem választanám. Egy jó kis kedves, puha maci mindig übereli az általad felsoroltak bármelyikét :)
Ennek ellenére csomó olyan lányt látok (ismerősi körömben is tudnék hozni, nem egy példát), akiknek a vékony srácok a nyerők. Ki hinné :) Más az ízlésük, mint nekem, naháááát!
Arányos legyen! Ha van egy pici karizom,az nem zavar.
Lehet felőlem nagyon vékony is,de a válla legyen nagyobb,mint az enyém és akkor már jó minden.
Fiú vagyok, 184cm / 54-56kg stabilan kb 10 éve - szintén képtelen vagyok elhízni :D BMI szerint van 5 kategória: sovány, vékony, normál, elhízott, túlsúlyos. A vékony kategóriát képviselem. Sportolhatok meg zabálhatok "egyfolytában" bármit, bármikor válogatás és limitek nélkül, akkor sem tudok felvenni súlyt. Már megbarátkoztam azzal, hogy sosem leszek egy 90 kg fehér cápa ;D ez van.
Elvileg 185 cm magasan
70 és 90 kg között van az ideális testsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!