Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, egy ilyen lány túl vékony?
Figyelt kérdés
Ilyesmi alkatom van, de szeretnék picit hízni, csak nem megy, hiába eszek. Nem akarom, hogy itt-ott túl csontosnak gondoljanak, van popsim meg mellem is, de a medencecsontomat azért érezni...ez baj, vagy jó alaknak mondható?
2017. nov. 19. 14:45
3/36 anonim válasza:
Mármint nem túl vékony, és jó alak
4/36 anonim válasza:
Nem. Én imádom, ha kicsit kilátszik a medencecsont például. Később úgyis fel fognak jönni a kilók, örülj neki, hogy most ilyen vagy.
5/36 anonim válasza:
6/36 anonim válasza:
Nem túl. Jó alak. Viszont a pózer szelfihercegnő az túl... hát pózer szelfihercegnő :)
7/36 A kérdező kommentje:
Köszi, örülök :) Csak úgy bosszant néha, hogy egyes nő ismerőseim beszólogatnak, hogy nyugodtan elférne rajtam még 5-6 kg...meg ilyeneket, hogy “komolyan szoktak venni a pasik, mikor alkatra olyan vagy, mint egy 17 éves?” Baromi kedvesek...ők meg lefaraghatnának magukból úgy 20-30 kilot, de bezzeg ha én mondanám, egyből sértésnek vennék :D
2017. nov. 19. 14:52
8/36 anonim válasza:
Persze, hogy ezt mondják, inkább téged hízlalnának, mint hogy ők fogyjanak. Majd ide is fog írni egy-kettő magát férfinak hazudva, hogy túl vékony vagy :)
9/36 anonim válasza:
Igen, a lányok az ilyenek. Ne törődj velük, hadd irigykedjenek.
10/36 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az tetszik.
Te szimplán genetikailag vagy vékony, ezért az alakért semmit se csináltál.
Ha formásodni szeretnél, akkor kezdj el sportolni, futni, és súlyokkal edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!