Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, egy ilyen lány túl vékony?
Figyelt kérdés
Ilyesmi alkatom van, de szeretnék picit hízni, csak nem megy, hiába eszek. Nem akarom, hogy itt-ott túl csontosnak gondoljanak, van popsim meg mellem is, de a medencecsontomat azért érezni...ez baj, vagy jó alaknak mondható?
2017. nov. 19. 14:45
12/36 A kérdező kommentje:
#10 miért, a vékonyság számodra csak akkor vonzó, ha tesznek érte..?😀😀Amúgy formás vagyok, szoktam edzeni(mondom, olyasmi, mint a lány a képen, ennél izmosabb viszont nem akarnék lenni).
2017. nov. 19. 14:59
13/36 anonim válasza:
Hát tisztelendőbb ha valakinek úgy van ilyen alakja hogy tett érte, érthető hogy miért
14/36 anonim válasza:
Nekem igen, de ez nem feltétlenül lenne akadály.
16/36 anonim válasza:
Tudom,hogy nem ez volt a kérdés, de a képen szereplő lány nekem tetszik ((😏😏))
Egyébként ez az alkat is jó 🤣😅
17/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok túl vékony :))
2017. nov. 19. 15:18
19/36 A kérdező kommentje:
#13 szerintem az is tisztelendő, ha valaki tud mértéket tartani, sportol és nem hízik el, ezáltal nemis kell miből fogynia, mert alapból megelőzi a bajt.
2017. nov. 19. 15:27
20/36 anonim válasza:
Szóval azért lettem leszavazva, mert nem azt a választ írtam, amit olvasni szerettél volna, ergó nem nyaltam fényesre a se.ggedet, mint itt oly sokan mások.
Aha, a kérdésed szimplán egónövelés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!