Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hogy vennétek ha a lány nem sminkelné ki magát első randira?
Neten ismerkedtünk meg, a cserélt fotókon sem viseltem sminket, hétköznapra nem is szoktam, csak ha elmegyek mondjuk buliba, vagy nagyobb vonalú családi eseményre egy nagyon keveset...esküvőkre kicsit többet.
Viszont most így nem tudom hogy első randira mit kellene...szívem szerint most sem viselnék, de nem fogja úgy venni hogy "nem készültem eléggé?"
A béna, túlzásba vitt, elrontott sminket felismerem.
Azt, ha valaki ügyesen, szolidan van kisminkelve, vagy nincs egyáltalán igazából észre sem veszem. Ez utóbbi nekem jobban bejön.
A legtöbb férfinek a smink kb negyed annyira fontos, mint amennyire a nők hiszik
Szerintem is add önmagadat.
Én mindig sminkelem magam, ezért randira is sminkelek. Amikor nem sminkeltem magamat, akkor randira se sminkeltem.
Férfi ismerőseim döntő többségét hidegen hagyja a smink. Komolyan, szerintem kicsit túlgondoljuk a dolgot, mi nők. De nem zavar, ettől vagyunk nők.
Személy szerint sminkpárti vagyok, de láttam már smink nélkül is nőt, akire azt mondtam,, hogy szép, és olyat is,aki sminkben ocsmány. A smink olyan, mint egy kiegészítő.olyan, mint egy ékszer. Nem jön el a világvége, ha nincs rajtad.
Az írásod alapján smink nélkül menj. Úgy szeretnél menni. Úgy érzed magad komfortosan. Egy randin sose viselj olyat,amiben feszengsz!
Ha melegítőben, csapzottan jelennél meg inkább hinném, hogy nem készültél, nem is érdekellek eléggé, az viszont nem érdekelne hogy nincs rajtad smink. Nincs bajom a sminkkel (amíg normálisan van megcsinálva) és a hiánya se jelent gondot.
28F
Én sose sminkeltem első randira,mert úgy voltam vele,hogy ha tetszem,én tetszek,ne a felturbózott verzió.
A magyar pasik meg azért nem olasz macsók semmilyen értelemben sem,hogy kivakold magad első randira miattuk,akkor sem,ha a semmire fel van igénye a többségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!