Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozóhoz, randihoz tudnátok tanácsot, tippet adni?
Megismertem az interneten egy lányt akivel hamarosan randi lesz.Az a gond, hogy nagyon régen voltam már randizni így kizökkentem az ilyen helyzetekből.
A program egy egyszerű sétából és egy kávézásból fog állni. Mire figyeljek?Milyen tanácsot adnátok egy sikeres randihoz? Mik azok az apróságok amitől egy nő többet fog érezni?Találkozáskor mit illik csinálni,megengedett a puszi?
22N/25F
hát ha jól elbeszélgettetek akkor szerintem nyithatsz puszival, de ne ijedősen, csak lazán
legyél nagyvonalú és hívd meg (vagyis inkább ne legyél zsugori :D)
fontos, hogy legyél őszinte, ne játszd meg magadat, próbáld inkább megnevettetni
legfontosabb szabály: FIGYELJ RÁ!
tehát ne a körülötted levőket bámuld meg, vagy hasonlók, ő randizik veled, rá figyelj!
érdeklődj iránta, de ne tolakodj
Na akkor alapok:
- Találkozáskor puszit adni illik, az is jó, ha megfogod kicsit a vállát, és elmondod, mennyire örülsz neki (Később is érintsd meg, - ez főleg csók előtt lehet fontos - de NE intim helyeken!)
- Beszélgetés közben kerülöd a morbid, komoly témákat. A vallásról és a politikáról sem beszélsz.
- A beszéded legyen érthető, nyugodt. Ne hadarj, lehetőleg pedig arról beszélj, amit érzel egy témával kapcsolatban.
- Mondj érdekes történeteket, főleg a saját életedből. Ez azért is jó, mert így megismer téged jobban. Mesélj úgy, hogy a hallgató élvezze az előadást.
- A randi alatt ne érezze a lány, hogy függsz tőle, vagy minden áron meg akarod kapni. Legyél nyugodt, magabiztos, de ne kezdj el "menőzni", mert az szánalmas!
- Ne Kérdezz mindig, néha csak tegyél állításokat.
- A ruházatodra nagyon figyelj, és a külsődre is. Legyél ápolt, a cipődet feltétlenül tisztítsd le, mert azt megnézik a lányok.
Szerintem kb. ennyi elég lesz. Sok sikert.
- add magad, ne próbáld meg magad másnak mutatni, mert az úgyis kiderül előbb-utóbb, és kellemetlen
- puszit csak akkor adj, ha látod a lányon a hajlandóságot. Ha nem vagy benne biztos, inkább ne, de határozottan beszélj meg egy következő randit, és mutasd ki azt, hogy jól érezted magad, és szeretnéd még többször látni. Ha esetleg a lány kiakad emiatt, hogy nem smároltad le rögtön, az amúgy is felejtős (az írási stílusodból gondolom)
- segítsd le a kabátját, dicsérd meg a ruháját, haját... fizesd te a cechet... alapvető udvariassági szabályok betartása
- beszélgetésben arany középút. Legyél érdeklődő, kérdezgess, de ne csak ő legyen a téma, mesélj magadról. Ne vallasd, ne csak kérdezgesd... és ne ilyen kérdés-válasz jellegű legyen a randi, hanem folyjon természetesen (amennyire tőled telik, persze). Minden olyan témát kerülj, ami vallásról, fizetésről, szexualitásról szól.
- ajánld fel, hogy hazakíséred
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!