Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozóhoz, randihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozóhoz, randihoz tudnátok tanácsot, tippet adni?

Figyelt kérdés

Megismertem az interneten egy lányt akivel hamarosan randi lesz.Az a gond, hogy nagyon régen voltam már randizni így kizökkentem az ilyen helyzetekből.

A program egy egyszerű sétából és egy kávézásból fog állni. Mire figyeljek?Milyen tanácsot adnátok egy sikeres randihoz? Mik azok az apróságok amitől egy nő többet fog érezni?Találkozáskor mit illik csinálni,megengedett a puszi?

22N/25F

2017. nov. 7. 11:28
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

hát ha jól elbeszélgettetek akkor szerintem nyithatsz puszival, de ne ijedősen, csak lazán

legyél nagyvonalú és hívd meg (vagyis inkább ne legyél zsugori :D)

fontos, hogy legyél őszinte, ne játszd meg magadat, próbáld inkább megnevettetni

legfontosabb szabály: FIGYELJ RÁ!

tehát ne a körülötted levőket bámuld meg, vagy hasonlók, ő randizik veled, rá figyelj!

érdeklődj iránta, de ne tolakodj

2017. nov. 7. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ja és sok sikert :)
2017. nov. 7. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

Na akkor alapok:

- Találkozáskor puszit adni illik, az is jó, ha megfogod kicsit a vállát, és elmondod, mennyire örülsz neki (Később is érintsd meg, - ez főleg csók előtt lehet fontos - de NE intim helyeken!)

- Beszélgetés közben kerülöd a morbid, komoly témákat. A vallásról és a politikáról sem beszélsz.

- A beszéded legyen érthető, nyugodt. Ne hadarj, lehetőleg pedig arról beszélj, amit érzel egy témával kapcsolatban.

- Mondj érdekes történeteket, főleg a saját életedből. Ez azért is jó, mert így megismer téged jobban. Mesélj úgy, hogy a hallgató élvezze az előadást.

- A randi alatt ne érezze a lány, hogy függsz tőle, vagy minden áron meg akarod kapni. Legyél nyugodt, magabiztos, de ne kezdj el "menőzni", mert az szánalmas!

- Ne Kérdezz mindig, néha csak tegyél állításokat.

- A ruházatodra nagyon figyelj, és a külsődre is. Legyél ápolt, a cipődet feltétlenül tisztítsd le, mert azt megnézik a lányok.

Szerintem kb. ennyi elég lesz. Sok sikert.

2017. nov. 7. 11:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

- add magad, ne próbáld meg magad másnak mutatni, mert az úgyis kiderül előbb-utóbb, és kellemetlen

- puszit csak akkor adj, ha látod a lányon a hajlandóságot. Ha nem vagy benne biztos, inkább ne, de határozottan beszélj meg egy következő randit, és mutasd ki azt, hogy jól érezted magad, és szeretnéd még többször látni. Ha esetleg a lány kiakad emiatt, hogy nem smároltad le rögtön, az amúgy is felejtős (az írási stílusodból gondolom)

- segítsd le a kabátját, dicsérd meg a ruháját, haját... fizesd te a cechet... alapvető udvariassági szabályok betartása

- beszélgetésben arany középút. Legyél érdeklődő, kérdezgess, de ne csak ő legyen a téma, mesélj magadról. Ne vallasd, ne csak kérdezgesd... és ne ilyen kérdés-válasz jellegű legyen a randi, hanem folyjon természetesen (amennyire tőled telik, persze). Minden olyan témát kerülj, ami vallásról, fizetésről, szexualitásról szól.

- ajánld fel, hogy hazakíséred

2017. nov. 7. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért tabu itt egyeseknek a vallás téma? Ez egy nagyon fontos kérdés, amit jó az elején tisztázni. Mármint, nem 2 hónap után akarom megtudni, hogy amúgy muszlim, vagy baptista, és csak esküvő után akarna szexelni, meg minden hétvégén templomba jár, mikor én meg nem vagyok vallásos. Ilyen dolgokban nem jó más nevezőn lenni, hosszútávon nem működik. Ugyanígy a politikai nézeteket is az elején tisztázni kell, én pl csak olyannal járnék, aki tájékozott a világban, de nincsenek szélsőséges nézetei és nem foglalkozik a normálisnál többet a politikával. Ennyi, ezt 2 mondatban le lehet tisztázni, és szerintem fontos az első randik alkalmával, mert ha később kiderül, hogy olyan szervezetek tagja az illető, vagy olyan nézeteket vall, amit te ellenzel, akkor csak egymás idejét pazaroltátok. Persze attól is függ, milyen hosszú az első randi, ha csak egy 1 órás gyors fagyizás/séta, akkor nem feltétlen kell szóba hozni.
2017. nov. 7. 13:12
 6/7 anonim ***** válasza:
5ös, nyilván nem 2 hónap után, de első találkozókor nem illik, és kész. Senki nem hal bele, ha nem az 1. randin kérdezi meg, hanem a 2.-on vagy a 3.-on. Aki meg igen, az ismerkedjen olyan helyen, ahol tudja, milyen vallású a másik randira menés előtt is.
2017. nov. 7. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 hát nem tudom, nekem eddig mindig szóba került az első randik alkalmával és soha nem volt belőle gond. Nemis hallottam arról, hogy ezt nem illene :D De mondom, egy 1-2 órás randi alatt én se hoznám szóba, de nekem pl legalább legalább 5-6 órás randijaim szoktak lenni, olyankor már bőven belefér.
2017. nov. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!