Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban az én hibám lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban az én hibám lenne?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelőtt megismer kezdtem egy amúgy Brazíliában elő férfivel, aki épp Magyarországon dolgozott.Kb 2 hónapot töltött itt, majd visszament. Azóta Kb minden másnap beszéltünk kB 7 hónapig. Azalatt 5 alkalommal ígérte meg, h ideutazik újból, 2 alkalommal a repjegyét is átküldte a foglalásról. De végül egyszer sem jött. Az utóbbi időben ezt többször szóvátettem... Nem. Voltam már vidám vele, inkább csalódott. Majd eltűnt 2 hónapra, most meg jelentkezett, hogy hiányzik a mosolyod és hogy az én hibám, hogy lelépett, mert mindig morogtam vele emiatt. És jókedvű sem voltam. Most tényleg mit gondolt, hogy ezt nem fogom megunni? És örökre online kapcsolattartás lesz? Holott állítólag szerelmes belém és velem akar családot. Akár úgyis, hogy ideköltözik. Hát akkor miért nem jött?! ÉS valóban nekem kéne rosszul éreznem magam, mert Ő hu lye volt?! Vélemény?! Töröltem is miután ezt így előadta, megállás az ész.

2017. nov. 3. 15:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Hát ha vele is így beszélsz, akkor nem csoda, ha nem értitek egymást.
2017. nov. 3. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi is mas orszagokban elunk, es a tapasztalatom alapjan az ilyen kapcsolatok nagyon ritkan mukodnek. Nem ilyen csetelgetes kell hozzajuk meg tarsai, hanem tenyleg akkora szerelem, hogy ranezel es tudod, hogy "igen, o az, senki mas". Az ilyesmi pedig nagyon nagyon ritka. Nalatok meg nem mukodott egyszeruen. Aki jonni akar, az fog. Aki meg akarja oldani, az meg fogja. Mas nincs.
2017. nov. 3. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha törölted, akkor hogy tud akaratod ellenére visszavenni?:)
2017. nov. 3. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát mert nem tiltom le és hiába nincs a listámon, tud videóhívást kezdeményezni, aztán már partnerkérelmet is küld, amit elfogadok, majd megint oda lyukadunk ki, ahova előtte és megint törlöm :) ilyen se veled, se nélküled ez így. Ha ott élnék tudom más lenne, de így....
2017. nov. 3. 16:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezzel ne altasd magad, kerdezo, mert csak a sajat szenvedesedet hosszabbitod. Ilyen helyzetekben tenyleg csak az az egyetlen igazsag, hogy aki akarja, az megoldja, a tobbiek pedig talalnak kifogast, hogy a munka, hogy a tavolsag, hogy ez, hogy az... az igazsag viszont annyi marad a vegen, amit mar az elobb leirtam. Nalunk szinten tobb ezer kilometer tav, mas vallas, mas kultura, mas nyelv, mas minden, emellett parom reszerol heti 60-65 ora munka, plusz konferenciak, nekem egyetem es mellette munka ugyanugy. Es megis megoldjuk, mert akarjuk. Ez a pasi viszont nem akarja. Neha vesz egy repjegyet, mert epp lehet hogy jobban hianyzol neki vagy valami heppje van, de aki igy viselkedik az semmi komolyat nem tervezett veled.
2017. nov. 3. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem akar tőled semmit.

Persze, 2x vett repülőjegyet és nem jött el? Vagy kamu volt a foglalás vagy eljörr, de veled nem akart találkozni.

2017. nov. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!