Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a női kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a női kezdeményezésről negyven felett?

Figyelt kérdés
Negyven vagyok és elvált. Engem úgy neveltek hogy a férfi kezdeményezzen, a nőnek "nem illik". Amíg fiatal voltam, nem is volt ezzel gond. De most negyven vagyok, csinos de mégsem fiatal. A múltkor ismerős révén találkoztam egy 42 éves férfivel és jól elbeszélgettünk. Arra gondoltam, felvehetném vele a kapcsolatot, de tartok tőle hogy könnyű nőnek gondol ha én kezdeményezek. Tudom, hogy fiataloknál ez okés, sőt, az én korosztályomban is a bátrabb nők talán kezdeményeztek, de nekem visszás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Igazából nekem annyira kevés férfivel volt eddig kapcsolatom életem folyamán, hogy bizonytalan vagyok ezen a téren.

#ismerkedés #kezdeményezés #negyvenes életkor
2017. okt. 29. 17:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
3;14 vagyok.:) Remélem,megért annyit neked ez a pali, hogy kezdeményezz nála:) Azért így írom, mert még eszembe jutott, még kicsit korábban, hogy lehet, hogy ide kéne írni, hogyha megér neked annyit ő, akkor teszel érte, meg hogy nem egy magatehetetlen kisgyerek vagy már, aki pl kaját sem tudna magának kaját szerezni, és meg kell etetni,stb. :) Na és remélem, alakul már valami!:) Legyél bátor ám!!:) Drukkolok!:)
2017. nov. 18. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!