Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a női kezdeménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a női kezdeményezésről negyven felett?

Figyelt kérdés
Negyven vagyok és elvált. Engem úgy neveltek hogy a férfi kezdeményezzen, a nőnek "nem illik". Amíg fiatal voltam, nem is volt ezzel gond. De most negyven vagyok, csinos de mégsem fiatal. A múltkor ismerős révén találkoztam egy 42 éves férfivel és jól elbeszélgettünk. Arra gondoltam, felvehetném vele a kapcsolatot, de tartok tőle hogy könnyű nőnek gondol ha én kezdeményezek. Tudom, hogy fiataloknál ez okés, sőt, az én korosztályomban is a bátrabb nők talán kezdeményeztek, de nekem visszás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Igazából nekem annyira kevés férfivel volt eddig kapcsolatom életem folyamán, hogy bizonytalan vagyok ezen a téren.

#ismerkedés #kezdeményezés #negyvenes életkor
2017. okt. 29. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hello

Szerintem a kapcsolatot nem ciki a nonek felvenni. Marmint Facebookon.

Azon kivul nem nagyon tudom elkepzelni. Most mit tudsz csinalni, elkered a szamat es folhivod?

Amugy en is 41 eves no vagyok. FB bejeloles siman belefer. Ha számot csereltetek, az sms is.

Ennel tobb szerintem nem jo. Nem azert mert ciki. Semmi nem ciki. Csak szerintem ha megadod az elso finom lokest, es pasi nem lep, akkor nem erdekled.

2017. okt. 29. 21:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Nincs fent facebookon :-( Ez a gáz benne, fel kell hívnom...vagy üzennem neki az ismerősömmel, aki sajnos odáig van értem és nagyon rosszul fog esni neki postást játszani.
2017. okt. 29. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hello

Az utolsó válaszoló vagyok.

Nem tudod valami uruggyel felhivni?

Most lehet, hogy ez gyerekesnek hangzik, de en inkább ezt tudom elkepzelni magamrol.

Amugy milyen szituban talalkoztatok?

Van bármi kapcsolodas az ismeroson felul? Lenne valami urugy vagy konkretan randira kellene hivnod?

2017. okt. 29. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már kuka vagy pancser!Hát Kérdezőkém, most miért jobb itt keseregni, mint felhívni, és megkérdezni, nincs-e kedve beülni veled valami cukrászdába vagy kávézóba? Na, erre tessék válaszolni!:) Erre nincs jó válasz, nincs kifogás, próbálj meg ledumálni vele egy randit! Hát most minek szivatod magad, hogyha simán meg is beszélhetnéd vele? Ezt a postásosdit hagyjuk ki a sztoriból, a másik valszeg rosszul érezné magát. Egyébként meg , én simán odamennék élőben is; vagy hol láttad őt, hol ismerted meg, hogy megvan a száma? Valahol, valamikor csak láttad, ha megvan neked. #3. vagyok még. Legyél már bátor , ne legyél már ennyire bizonytalan, kérdező, hát ott van neked a lehetőség, lehet, hogy tökre jól meglennétek együtt, ha felhívnád magadra a figyelmét, de, ha meg nem léped ezt meg, akkor meg lehet, hogy a későbbiekben bánni fogod; ne szúrj ki ilyen módon magaddal; hát még az is jobb, hogyha esetleg netán neadjisten nemet mond; minthogy itt őrlöd magad! Hívd föl, meglátod mi lesz, különben sosem tudhatod, lehet! (Mondjuk ma már ne hívd:)) Ja és szerintem személyesen is tök nyugodtan odamehetsz hozzá, ha szereted őt, akkor biztos aranyos, csak nem fogja letépni a fejedet.:) Akkor biztos udvarias is a jelleme, hogyha tetszik neked, szóval ha visszautasítana neadjisten, még azt is lehetséges/ valószínű, hogy tök kedvesen csinálná, de tényleg ne szúrj már ki így magaddal ezzel a tétlenkedéssel.
2017. okt. 29. 23:05
 15/21 anonim ***** válasza:
*bocsi,ha nyers voltam
2017. okt. 29. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Jobb későn, mint soha.
2017. okt. 29. 23:11
 17/21 A kérdező kommentje:
Az ismerősömnek segített fel-le cipekedni itt és utána kávéztunk és dumáltunk. A számát is csak elkérni tudom, facen nincs fent. Nem tudom, mit csináljak, mert az ismerősömnek már jeleztem hogy nem lesz köztünk semmi, elfogadta, de most ezzel nem akarom tovább bántani. Hogy a barátodat meg lassan két hónapja nem tudom kiverni a fejemből.... :-(
2017. okt. 30. 10:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hello

En kérdeztem, hogy milyen szituban talalkoztatok.

Szerintem az ismerosodnek csak annyit mondj, hogy kérdezni szeretnel valamit az illetotol es adjon hozza valami elerhetoseget. Email sem rossz amugy.

Azt nem tudom, hogy csak szivessegbol segitett neki cipekedni vagy munkakent.

Utobbi esetben valami cipekedessel kapcsolatban irnek neki.

Egyebkent meg valami viszonylag egyszerut. Hogy Te vagy az a multkorrol, es hogy van, ha gondolja ihattok egy kepet.

De en azt nem csinalnam, h folhivom, hogy menjunk kavezni. Megjegyzem, ezt igy a ferfiak sem csinaljak. Legalabb is engem igy egy idegen sem hivott meg fol, aki nem is tolem tudja a szamom.

2017. okt. 30. 23:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
PS: szoval nem vagyok a kezdemenyezes ellen, sot. De a semmibol folhivni valakit, szerintem meredek. Nem tudod, milyen szituban ered utol. Lehet, hogy tok alkalmatlan idopontban, o meg spontan hulyen reagalja le. Te elijedsz, o meg rid perc mulva kapcsol. Szerintem az ilyet jobb valahogy elokesziteni, valami uzenettel. Sms, Email, valami.
2017. okt. 30. 23:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még vacillálok rajta egy kicsit....aztán meglátom.
2017. okt. 31. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!