Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a srácok, akik már húszon évesen el vannak hozva illetve van egy kis pocakjuk, nem gondolnak arra, hogy fognak kinézni negyven, ötven évesen?
24 vagyok. Az elmúlt 1-2 évben lett egy kis hasam az egyetemi hajtás, a rendszertelen alvás és evés miatt. Sportolok ugyanúgy, mint előtte.
Először zavart, aztán egyre kevésbé. A volt barátnőmet sem zavarta, a környezetemtől azt hallottam, hogy mennyire megemberesedtem. 40-50 éves korom szempontjából egyáltalán nem aggódom. Ha dolgozni fogok, több időm lesz sportolni és normálisabb kajákra lesz pénzem. Kb. 1-2 hónap alatt simán leadhatom a felesleget, megfelelő körülmények között.
*hizva
Átírta a telefonom.
Nem értem a kérdést. Miért, hogy fognak kinézni negyven, ötven évesen? Jó, hogy oda nem írod, hogy két gyerek után. :)
Ismerek olyat, aki 30 éves koráig vékony volt és izmos. Aztán a munka és a családi élet (baba született) miatt egy időre félretette az edzést, és már fel is ugrott rá 15 kiló. Vicces, de szerintem most jobban néz ki. Ha újra kezdi az edzést, le fogja adni. Mit idegeskedjen?
Olyat is ismerek, aki a munka mellett végezte el a fősulit, elég sokat kajált a sok stressz miatt, és tényleg nagyon sokat felszedett. Előtte egész helyes pasi volt, de utána már nem annyira. A vicc, hogy pont így talált magának egy nagyon helyes, aranyos kis barátnőt. És mint hiú férfi, kemény diétába és edzésbe kezdett, hogy az esküvőre lefogyjon. Nem rég láttam, szerintem top formában van.
Láttam arra is példát, hogy valakinél a kapuzárási pánik úgy jelentkezett negyven körül, hogy áttért az egészséges életmódra: diéta, és konditerem, hogy minél tovább nézzen ki fiatalnak (főleg a csinos felesége mellett) Előtte se volt kövér, de utána határozottan jó testalkata lett.
Nem csak a nők tudnak változtatni az alakjukon, ha elégedetlenek, a mozgás és a megfelelő táplálkozás a pasiknál is csodákra képes. :) Sőt, náluk még gyorsabban érhető el látványos eredmény.
Nekem is van egy kis pocakom, gondolkodom mi lesz pár év múlva, de aztán rájövök, hogy eddig se jöttem be egy nőnek se. Akkor se lennék sokkal vonzóbb, ha leadnám azt az 5-10 kilót. Persze változtatni akarok az életvitelemen, sport, kondi... Csak sajna a munkám elég rendszertelen, meg eleve én is az vagyok. Szal nem egyszerű, de nincs lehetetlen. :)
25F
"Ha dolgozni fogok, több időm lesz sportolni "
Elso, soha a budos eletben nem lesz megegyszer annyi szabadidod, mint egyetemistakent! :)
Kerdezo, ez nem egy irreverzibilis folyamat, egy ferfi barmikor valtoztathat a taplalkozasan-eletvitelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!