Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a női kezdeményezésről? Tapasztalataitok? Ti, férfiak, hány nőnél kezdeményeztek? Értsd 10 lányból hány lánynál? L
Pártolom!
Aki akar valamit,az tegyen is érte.
Mindig örülök az ilyennek,még ha nem is lesz belőle semmi sem,mert nem az esetem,vagy nem illünk össze.
Én?
Ő...nagyjából egynél...se :D
Egyszer léptem,de ott már folyton megszólított,kérdezgetett,aranyosozott...így nem igazán könyvelhetem el annak :D
10-böl 1 lánynál.
A többi vagy nem ad semmi egyértelmű jelet, vagy csak azt hiszi , hogy azt ad, vagy egyszerűen csak az a tapasztalat, hogy úgy is elutasítana mert már túl sokan elutasítottak.
Ezért 10 lányból max 1-nél.
Azt még lenyelem időnként ha azaz 1 nemet mond.
De már túl sokszor megszívtam.
Egyébként meg, a nő is nyugodtan kezdeményezhet, nyugodtan odamehet ő is, nem fog eljönni a világvége ha a nő is lép.
Bárcsak megélném csak egyszer is. :)
Biztos pozitívan állnék hozzá.
10/0,5 kb ha ennél többet írnék akkor túl sokat mondanék.
Meg vannak igényeim, kb ilyen lehet az arány.
23/F
A női kezdeményezést eléggé érdekgyanúsnak gondolom, egyszóval ha kezdeményez valaki nálam, azt valami célból teszi, és nem azért, mert bejövök neki.
Láss csodát, eddig mindig valami okból kifolyólag kezdeményezett nálam nő. Suliban azért, mert pancser módon mindig mindenkit kihúztam a szarból (rajz elkészítése, angol nyelv, magyar nyelvtan, fizika), és kellett egy balek, aki mindent megcsinál. A korábbi munkahelyeimen meg azért, mert néhány jó szóért cserébe mindig lerövidítettem egy-egy melós csaj műszakját 20-30 perccel.
Na látjátok, a nők csúnya fаszinál nem azért kezdeményeznek, mert akarnak tőle valamit... ;)
10-ből 0 lánynál kezdeményezek.
26F
Szóval itt már a férfiak várják el a nőktől, hogy kezdeményezzenek. Minden jel nélkül, persze.
*álmodj királylány c. dal felcsendül a háttérben*
8.
Sőt,többnyire pont akkor teszik meg,nem? :D
Legalábbis eddig azt vettem észre.
És szerintem senki se írta,hogy elvárja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!