Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként nektek milyen tapasztalataitok vannak a randivonal.hu-val kapcsolatban?
nekem a love.hu jobban bejött
Az ingyenes verzió is jól használható, van üzenetírási lehetőség limittel ugyan, de ha valakinek válaszolsz az korlátlan. Ha jól emlékszem napi 5 levél a limit. De ha írsz egy fiúnak és ő visszaír, te arra válaszolsz akkor az már nem vonódik le. Így tulajdonképpen a végtelenségig mehet előfizetés nélkül.
Van élő chat funkció, ami szerintem nagy előny más oldalakkal szemben. Ha valakit bejelölsz barátnak, jelez a rendszer, ha fellép.
Be tudod állítani, hogy a felrakott képeidet ne lássa akárki, vagy ne mindet,csak ha kér hozzáférést.
Akinek aktuális: elég kevés. Sokan nem válaszolnak, ha ír neki. Nem tudom, min múlik. Ha visszautasítasz valakit, akkor még neki áll feljebb. Kaptam már olyan üzenetet is, amit csupa nagybetűvel írtak (ez ordítást jelent). Biztos vannak jobb oldalak is, csak azok keveset fektetnek a marketingbe szerintem és ismeretlenek.
Összességében nekem inkább negatív tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!