Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a kezdeményezésről?
2014. máj. 25. 00:22
2/9 anonim válasza:
Tetszik az ötlet. Így már nem lehet arra fogni az elutasítást hogy van pasija :D
3/9 anonim válasza:
az, hogy szerelem pad. hááát nem tudom, de az, hogy csak simán beszélgetni valakivel nem rossz ötlet. mondjuk nem tudom mennyire lennének nyitottak az emberek az ilyesmire.
4/9 anonim válasza:
Erre miért nem alkalmasak a már meglévő padok?
6/9 A kérdező kommentje:
Hát oké, akkor aláírom, és megosztom facebookon. köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 25. 15:48
7/9 PearlDiver válasza:
Aláírtam :P
Mondjuk nekem nincs szükségem rá, de jópofa ötlet. Nem mintha sok esélye lenne a megvalósulásra, de hátha valamilyen módon mégis :)
8/9 anonim válasza:
Jó ötlet szerintem is. Ma már barátokat is nagyon nehéz találni, ha csak nem régi ismeretségekből alakul ki ismét valami.
9/9 anonim válasza:
Jó ötlet lenne, egy konkrét hely ahol ilyesmódon lehetne ismerkedni. Csak szerelem pad könnyen félre érthető, akik nem hallottak róla azt is hihetik hogy a szerelmes párok padja és leülnének már párban járók. :D Úgyhogy szerencsésebb lenne Ismerkedős padnak hívni inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!