Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a női kezdeményezésről negyven felett?
Figyelt kérdés
Negyven vagyok és elvált. Engem úgy neveltek hogy a férfi kezdeményezzen, a nőnek "nem illik". Amíg fiatal voltam, nem is volt ezzel gond. De most negyven vagyok, csinos de mégsem fiatal. A múltkor ismerős révén találkoztam egy 42 éves férfivel és jól elbeszélgettünk. Arra gondoltam, felvehetném vele a kapcsolatot, de tartok tőle hogy könnyű nőnek gondol ha én kezdeményezek. Tudom, hogy fiataloknál ez okés, sőt, az én korosztályomban is a bátrabb nők talán kezdeményeztek, de nekem visszás érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Igazából nekem annyira kevés férfivel volt eddig kapcsolatom életem folyamán, hogy bizonytalan vagyok ezen a téren.2017. okt. 29. 17:59
2/21 anonim válasza:
Vedd fel vele a kapcsolatot, ha szeretnéd. Ez nem életkoron múlik. A többi meg majd alakul. Vagy nem. De nem az lesz az oka, hogy te kerested meg.
3/21 anonim válasza:
Én azt gondolom,hogy ha akarsz valamit, akkor merjél tenni érte, mert különben elszalasztod a lehetőséget, és akkor bánni fogod. Nincs ez megszabva. A pasi keltette föl a te érdeklődésedet, de talán te még nem az övét, akkor pl miért a pasi kezdeményezzen? Akkor valahogy neked kéne kezdeményezni a kapcsolódást vele. Először mosoly, utána lehet vele dumálgatni, és akkor ki fog derülni, hogy érdekled -e, akkor te is felajánlhatod, de ő is felajánlhatja ,hogy üljetek be ketten valahová, mit szólna hozzá. Meg amúgy meg lehet, hogy pl te nem is vagy neki az esete, szóval lehet, hogyha kezdeményezel se lesz belőle semmi, de sosem tudhatod, ha nem próbálod meg, lehet, hogy magától nem vesz észre, föl kell hívnod magadra a figyelmét, és ha neked "kell " ő, akkor neked kell őutána menned és nyitnod felé, mert nem várhatod el tőle. Lehet, hogy még fel sem figyelt rád. Ha kell valami /valaki, tegyél érte, ne várj már a sültgalambra. Ha meg amúgyis, a hegy nem megy Mohamedhez, akkor majd megy Mohamed. :)
4/21 anonim válasza:
Egyszer írtam rá egy ismerős pasira -szia hogy vagy? - felirattal azonnal firtatta hogy akkor most mi ez? Hiányzik a ....? Soha többet. Lehet hogy ez csak nekem nem megy, amúgy tök csinos nö vagyok.
38 n
5/21 anonim válasza:
Szóval még 42 évesen is annyira fennhordod az orrod, hogy derogál neked kezdeményezni.
Hát, kisanyám, jobb ha hozzászoksz, hogy már értékcsökkent áru vagy, és vagy kicsit visszaveszel az arcból, és tanulsz egy kis alázatot, és te is megpróbálsz kezdeményezni, vagy vegyél egy tucat macskát, hogy ne legyél teljesen magányos öregkorodra.
6/21 anonim válasza:
Jeken esetben van egy középút. At ismerősödtől kérdezz sokat a pasiról ő szól neki hogy feltünően érdeklődsz felőle és ő meg majd megkeress. Kecsje is jól lakik meg a káposzta is megmarad. Jelezted neki higy érdekel mégis rajta áll hogy lép-e.
7/21 anonim válasza:
Én se vagyok már tini,de simán kezdeményezek,megmondom ha akarok valakitől valamit.És nem szoktak ellenkezni :)
8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld, kivéve az ötös válaszolónak. Az ilyenek miatt félnek a normális nők kezdeményezni. Hadd ne magyarázzam meg, hogy ebben semmi olyan nincs hogy fenn hordod az orrod, ez egyszerűen nevelés kérdése. Amiről a stílusod alapján fogalmad sincs. Ezt az érték-csökkentett dumát is el lehet felejteni. Az ember értékét a személyisége adja.
2017. okt. 29. 19:07
9/21 anonim válasza:
Ha van hozza valami elérhetőség(pl face) nyugodtan írj rá, hogy csá mizu. Jo ne pont ezt, de valami hasonlót. Semmi nincsen benne és egy ilyen miatt ha könnyűnek tart akkor az mar az o baja.
10/21 anonim válasza:
en 43 ff vagyok, hasonlo helyzetben semmi rosszat nem gondolnek rolad, szoval batran kezdemenyezz, egyszer elunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!