Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó velem egyetlen férfi sem komolyabb kapcsolatra?
22 éves egyetemista lany vagyok. Viszonylag okosabb, szépnek mondható. Vannak elképzeléseim, céljaim,amik amugy elso helyen szerepelnek nalam. Viszont jo lenne vegre eletemben eloszor egy rendes társat talalni. Probalkoztam netes társkereséssel, meg nem netessel is. Egyik sem igazan jott be. Akik elsore szimpatikusnak tűntek, mind csak a szexualis szolgáltatásaikat ajanlgatták.
Mindig csak "szimpi vagy, de most nem keresek kapcsolatot" szöveggel jott. Nem hiszem hogy en adnek erre okot, de egyszer sem hallottam olyat, hogy igen tetszel es tobbet is el tudok kepzelni.
Egybol jott ez a szoveg, amivel total kizárnak velem minden egyebet, mint szex.
Megis en ronthatok el valamit? Valaki esetleg hasonlo helyzetben?
Koszonom :) (köszi itt nem szeretnék ismerkedni!)
A legtöbben primitív állatok, én 29 évesen tartok ugyanitt... szánalmasak az emberek.
29/F
Biztos irritáló vagy élőben.
Bár nekem már az írásaid nyomán sem tűnsz túl szimpatikusnak.
Viszonylag okosabb? (Minél/kinál okosabb?)
Szépnek mondható? (Ki mond szépnek?)
Utolsó, Ha azt mondom, hogy az ország legjobb egyetemén a legjobb hallgatók közt vagyok, akkor szerintem rögtön beképzelt leszek, pedig így van..
Az meg hogy ki szerint szép, elég relatív, de szerintem pl. igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!