Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hajlandó velem egyetlen férfi sem komolyabb kapcsolatra?
22 éves egyetemista lany vagyok. Viszonylag okosabb, szépnek mondható. Vannak elképzeléseim, céljaim,amik amugy elso helyen szerepelnek nalam. Viszont jo lenne vegre eletemben eloszor egy rendes társat talalni. Probalkoztam netes társkereséssel, meg nem netessel is. Egyik sem igazan jott be. Akik elsore szimpatikusnak tűntek, mind csak a szexualis szolgáltatásaikat ajanlgatták.
Mindig csak "szimpi vagy, de most nem keresek kapcsolatot" szöveggel jott. Nem hiszem hogy en adnek erre okot, de egyszer sem hallottam olyat, hogy igen tetszel es tobbet is el tudok kepzelni.
Egybol jott ez a szoveg, amivel total kizárnak velem minden egyebet, mint szex.
Megis en ronthatok el valamit? Valaki esetleg hasonlo helyzetben?
Koszonom :) (köszi itt nem szeretnék ismerkedni!)
Aki tetszett, annak soha egy Szoval nem mondtam hogy ilyennek meg olyannak szeretném a dolgokat, vagy hogy a szexert cserebe szerelmet kéne vallani.
De megis csak ezt kapom. Elegge aggasztó
amíg csak a jóképű,bunkókat veszed észre,akik másik 5000 nőnek is bejönnek,addig ez lesz...
Ők megtehetik,hogy minden másik nap más nőket fektetnek meg.
Ha értelmes,normális srácra vágysz,azt nem közöttük fogod megtalálni nagy valószínűséggel.
Ebből nem tudom megmondani.
Ismerni kellene, hogy tudjam, hogy viselkedsz.
Ha akarsz, beszélgessünk!
Szerintem kicsit járj nyitottabb szemmel, és próbálj meg olyan pasikkal is beszélgetni, akik nem kifejezetten az eseteid először, vagy elsőre nem gondolnád, hogy hozzád valóak. Persze nem azt jelenti ez, hogy csúnya, vagy számodra nem vonzó pasikkal ismerkedj, csak legyél kicsit nyitottabb. Esetleg keresgélj a pár évvel idősebb korosztály között is. A nők általában hamarabb érnek agyilag mint a férfiak, 25-28 éves korosztályban talán több olyan embert találhatsz, akik már komoly kapcsolatot keresnek.
De egyébként meg idővel jön minden. Szerintem aki keres az talál. Sok békát meg kell csókolni, mire megtalálod a herceget. :) Én pont így voltam, mikor az első komoly kapcsolatom véget ért. Sorra jöttek az olyan pasik, akik csak szexet akartak, vagy nagyon nyomultak stb. Aztán mégis megtaláltam a páromat. Szerintem nincs veled semmi baj, csupán kevés sajnos az olyan ember, aki huszonéves korában komoly kapcsolatot keres. Szóval csak járj nyitott szemmel, de ne görcsölj rá nagyon az ismerkedésre, mert olyankor nem szokott összejönni. És ne hagyd hogy ez a sok komolytalan kisfiú elvegye a kedved.
Vagy benned van a hiba vagy a pasikban akik neked bejönnek.
A jó hír, hogy mindkettőn te tudsz változtatni.
Hát ha téged a külső fog meg egy emberben, akkor teljesen megértem, hogy miért csak ilyen pasikba futsz bele.
Én hozzád hasonló lány vagyok, páromat mégsem ebben a rétegben találtam meg. Én egyetemista voltam, ő szakmunkás. Mikor először találkoztunk munkás ruhában volt, mégis beleszerettem első látásra. Nem a külseje miatt, hanem a kisugárzása meg a "lelke" miatt. Nem az tipikus mai értelemben vett "jó pasi", én pedig egy modern nő vagyok, mégis benne találtam meg amit keresek. Bármiről el tudunk beszélgetni, az első perctől kezdve egyértelművé tette, hogy komolyan tervez velem. Nem lehet csak a külsőt figyelembe venni, mert bevonzod azokat az embereket, akik szintén ilyen felszínesek.
Nem rontottál el semmit.
Egyszerűen csak ilyen a mai férfiak nagy része. Elsősorban csak a szex érdekli őket, emiatt szinte tárgyként kezelik a nőket.
Nem tudják, hogyan is kellene működnie egy kapcsolatnak.
Ilyen szempontból elég nagy hátrányban vagytok ti nők, mert nektek az érzelmek sokkal fontosabbak mint a férfiaknak.
Nem mondom azt, hogy még fiatal vagy és majd rátalálsz a megfelelőre, mert pont abban a korban vagy amikor már igen is igényed van egy olyan társra aki nem úgy tekint rád mint egy darab húsra, amivel játszhat egy ideig.
Tanácsot sajnos nem tudok adni, de hidd el és bízz abban, hogy vannak olyan férfiak is, akik szintén társat keresnek és nem csak valakit akit megkaphatnak egy időre.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!