Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hajlandó velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hajlandó velem egyetlen férfi sem komolyabb kapcsolatra?

Figyelt kérdés

22 éves egyetemista lany vagyok. Viszonylag okosabb, szépnek mondható. Vannak elképzeléseim, céljaim,amik amugy elso helyen szerepelnek nalam. Viszont jo lenne vegre eletemben eloszor egy rendes társat talalni. Probalkoztam netes társkereséssel, meg nem netessel is. Egyik sem igazan jott be. Akik elsore szimpatikusnak tűntek, mind csak a szexualis szolgáltatásaikat ajanlgatták.

Mindig csak "szimpi vagy, de most nem keresek kapcsolatot" szöveggel jott. Nem hiszem hogy en adnek erre okot, de egyszer sem hallottam olyat, hogy igen tetszel es tobbet is el tudok kepzelni.

Egybol jott ez a szoveg, amivel total kizárnak velem minden egyebet, mint szex.

Megis en ronthatok el valamit? Valaki esetleg hasonlo helyzetben?

Koszonom :) (köszi itt nem szeretnék ismerkedni!)

2017. okt. 7. 18:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%
"Viszonylag okosabb, szépnek mondható"- azt hiszem megvan a hiba :D
2017. okt. 7. 18:56
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
Ezt a kérdést én is kiírhattam volna, csak én 21 vagyok(szintén egyetemista, szintén jól nézek ki). Szerintem ez a korunk betegsége, hogy a pasik, akik egy kicsit is jól néznek ki, nem akarnak megállapodni. Hidd el, nagyon sok velünk egykorú, csinos lány inkább összejön csúnyább pasival, mert a jóképűek egyszerűen nem akarnak kapcsolatot, vagy ha mégis, akkor félrelépnek, vagy max pár hónapig tartanak a kapcsolataik...én ennek ellenére nem fogom lejjebb adnj az igényeimet, inkább vagyok egyedül :D Kitartás neked is, majdcsak jön a megfelelő :)
2017. okt. 7. 18:57
 13/32 A kérdező kommentje:

11-es, miert lenne itt a problema?

Tobbiek koszonom a valaszt :)

2017. okt. 7. 19:00
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

Szia, lassan 21 éves egyetemista srác vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék egy szintén egyetemista lánykával, akivel csak esküvő (és gyerek, lol) után szeretnék szexuális kapcsolatot létesíteni.

Eleget b*szogat engem az anal1, meg az előadások amiket erősen nem ajánlott mulasztani.

Cuki naplementében való sétálgatás és mutogatni a haveroknak milyen jó nőm van (persze csak ha tényleg "szépnek mondható" vagy) teljesen tökéletesen elég lenne nekem erre a pár évre amit az egyetemen fogok tölteni.

k?

2017. okt. 7. 19:18
 15/32 anonim ***** válasza:
Millio oka lehet, miert nem kerdezz meg legalabb 50-et azok kozul akikkel randiztal es megtudod.
2017. okt. 7. 19:24
 16/32 anonim ***** válasza:
76%

Túl kevés az infó. Egyébként ha tényleg okos vagy és szép, akkor sokak érdeklődését felkelted, ez biztos. Az már más kérdés, hogy neked ki a megfelelő jelölt. Nyilván, ha a felső 1-2% közül válogatsz, mármint jóképűség meg mittomén milyen tekintetben, akkor nem sok esély van rá, hogy komoly szándékú srácot találsz, főleg akkor, ha korodbeliekkel ismerkedsz, hiszen aki 20 körüli és jól néz ki, az szeretné ezt kihasználni, persze kivételek mindig vannak, na nekik van valakijük általában.

Tehát a lényeg, hogy aki fiatal és jóképű, de nincs komoly kapcsolata, annak nem véletlenül nincs, aki pedig jóképű és komoly kapcsolatot akar, annak ez általában sikerül is, tehát többségében foglaltak ezek a pasik.

Sok egyéb oka lehet, hogy veled nem nagyon akarnak komolyabban kezdeni, de ezt ennyiből nehéz megállapítani.

2017. okt. 7. 19:36
 17/32 anonim ***** válasza:
8%
Bla bla bla...valami új a Nap alatt? :D
2017. okt. 7. 20:04
 18/32 anonim ***** válasza:
29%

Két ok lehetséges:

1. Csak a tökéletes külsejű férfiakkal állsz szóba, ők pedig megtehetik, hogy mindig más nővel szexeljenek, és csak egy igazán különleges nő mellett hajlandók megállapodni (nem, te nem vagy az).

2. A legtöbb nő nem tud beszélgetni, ennélfogva nem alkalmas kapcsolatra. Lehet, hogy ez rád is igaz.

2017. okt. 7. 20:11
 19/32 anonim ***** válasza:
30%
#18 miért van egyeseknek ingerenciája arra, hogy még idegeneket is bántsanak? Azért is belesétálsz más lelkivilágába, hátha ettől többnek érzed majd magad. Miért ne lenne a kérdező különleges? Vagy miért ne lenne jó beszélgetőpartner? Hogy lehet ilyeneket benyögni, mikor nemis ismered? Muszáj szemétnek lenni?
2017. okt. 7. 20:36
 20/32 anonim ***** válasza:
79%
#19 Valami oka csak van annak, hogy senki sem akar tőle komoly kapcsolatot, és ő kérdezte, hogy miért. Jobb lenne valami bullshitet nyomatni, hogy majd találsz olyat, aki megérdemel, amikor ez nyilvánvalóan nem igaz? Persze nektek nőknek az őszinteség egyenlő a szemétséggel, ezt eddig is tudtuk.
2017. okt. 7. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!