Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4000 forint elég egy randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4000 forint elég egy randira?

Figyelt kérdés
Randizom egy nővel délután, ennél többet nem akarok magammal vinni, mert így mondhatom, ha drágán akar fogyasztani, hogy csak ennyi van nálam. De egyáltalán elég ennyi? Azért azt sem akarom, hogy több legyen a számla, és csórónak nézzen.

2017. okt. 7. 13:33
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
92%
Első randira olyan helyre érdemes menni, ahonnan BÁRMIKOR könnyen le lehet lépni, ha mégse jön be a másik.
2017. okt. 7. 16:20
 32/40 anonim ***** válasza:
28%

Jézusom, nektek milyen szörnyű első randis tapasztalataitok voltak eddig? Én vagyok a kis ártatlan, aki még sosem volt igazán rossz első randin?

Ha valakivel előtte akár hetekig beszélgetek online és ott jól megvagyunk, nehéz elképzelni hogy hirtelen a való életben tök más legyen utána. (Ezt férfiként mondom, nőkkel szerzett tapasztalatok után.)

2017. okt. 7. 16:47
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
32: Annyira jó randik nem lehetnek, ha 50+ randin vagy túl. ;) Vagy teljesen másképp képzeljük el a sikeres randit. ;)
2017. okt. 7. 17:45
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek: a pasi, akiért oda vagyok teljesen, az első randin késett, egy hétköznapi ebédszünetben beszéltünk meg félórás összefutást. Ez már hülye helyzet. Tehát: késett, a munkája elhúzódott....elbeszéltünk egymás mellett, nem egy helyre mentünk. Amikor végre összetalálkoztunk majdnem lejárt az ebédideje, ezért a beülős hely helyett csak egy padra ültünk le, kb. fél órára. Sose volt még ilyen, azonnal elvarázsolt, pedig semmi különöset nem tett, sőt, mire összefutottunk rettentő dühös voltam, bár én mentem rossz helyre.

Ilyen is lehet egy első randi, egy Ft. nélkül.

2017. okt. 7. 18:13
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

"(Ezt férfiként mondom, nőkkel szerzett tapasztalatok után.)" - Gondolom, pasikkal még nem randiztál. :-)

Nem azt mondom, hogy sok rossz első randis élményem volt, de volt ilyen, volt, akivel neten remekül el tudtunk beszélgetni, élőben meg egy határozatlan beszari kuka volt, de olyan is volt, akiről élőben derült ki, mekkora önző dög, nyilván második randi nem volt. Olyan is akadt, akivel ugyancsak neten el tudtunk beszélgetni, de amikor találkoztunk, az idő nagy részében az exmenyasszonyáról siránkozott, aki elhagyta, ha egy pszichológusnak sírja el a bánatát, szép pénzt fizetett volna érte.

2017. okt. 7. 23:05
 36/40 anonim ***** válasza:
25%

Lehet én futottam bele más randikba, nem tudom, de tizenévesen, huszonévesen,harmincas éveim elején is vacsorázni vitt minden férfi, gyalogolnom nem kellett, mert kocsival jöttek értem.

Élettársammal ebédelni mentünk, második alkalommal ebéd+vacsi, illetve ott is aludtunk, ahova mentünk.

Jól írta valaki, hogy este 6-kor nem sétálgatni akar péksütivel a kezében, nem kamaszok vagyunk már, és igen, ez a felnőtt kategória.

Szerintem több pénzt vigyél magaddal, nehogy kellemetlen legyen a dolog.

Egy vacsora nem lehúzás, atyaég!Magamnak is ki tudom fizetni.Egy udvarias gesztus a férfi részéről.

Párom ha ezt most olvasná, elszégyellné magát férfitársai nevében, sem az elején, sem később nem garasoskodott, nem stílusa.

Komolyan, mit szeretnél 4000 forinttal?Egy kávé és üdítő mellett csak nem dekkolhattok 2-3 órát, sétálni meg sétalna a franc ebben az időben.

2017. okt. 8. 08:28
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
"tizenévesen, huszonévesen,harmincas éveim elején is vacsorázni vitt minden férfi, gyalogolnom nem kellett, mert kocsival jöttek értem. " - Egyszer voltam ilyen randin, elég is volt. Nagyobb biztonságban érzem magam nappal, forgalmas helyen. Tulajdonképpen szerencse, hogy nem fogtál ki valami őrültet egyik alkalommal sem, és az az egy alkalom nekem is a szerencsésebb eset volt, de most már csak olyannal ismételném meg, akit személyesen ismerek régóta.
2017. okt. 8. 10:26
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem vadidegenekkel merészkedtem el vacsorázni.

Akkoriban még nem volt ekkora divat a netes ismerkedés, kis város, mindenki ismert szinte mindenkit valahonnan.

2017. okt. 8. 10:33
 39/40 anonim válasza:
72%

Első randin èn 100%,hogy nem fuvaroznám saját kocsival a lányt úgy,hogy alig ismerem, ès mèg èn is fizessek neki. Egyáltalán nem vagyok fillèrbaszó,de azèrt van egy határ. Nyilván,ha elhúzódik sötètedèsig a dolog hazaviszem,kisèrem. De amúgy biztos,hogy nem furikáztatnám. Azzal sincs bajom,hogy első randin èn fizessek,de azèrt már elvárás sem legyen,hogy nekem kelljen fizetni. Utálom mikor úgy csinálnak mintha nem lenne náluk pènz,vagy konkrètan azt várják,hogy èn fizessek. Legalább a szándèk legyen meg úgy teljesen más kèp jön le az egèszről.

A lènyeg a hozzáállás. (Nekem ez számit)

4000 forint meg Budapesten kevès (szerintem). Egy jobb hètvègèn èjszaka ennèl többet verek el magamra. Ha másra nem is,gondolj arra hogy ne akard megszegyeniteni se magad,se a nőt. Egy dolog,hogy többet nem lesz hajlando találkozni veled,de a barátnőinek,ismerőseinek tovább mondja elástad magad egy èletre náluk is,ès elbasztad. :D inkább vigyèl többet, ha 4000 akkor 4000 et fizetsz, a többi megmarad ezzel a tekintèlyed is. +szerintem jobb megtalálni az egyensúlyt.Hideg van,egyik nő sem szeret vacogni a parkban. Legyèl kreativabb kicsit. Első randira nemis 5*os ètterembe kell vinni,de èn a mekit is hanyagolnám. Hacsak nem 14 15 éves a lány.

Remèlem segitettem valamennyit,igy utolag (es mint mondtam ez csak szemelyes velemeny! :) ) 22/F

2017. dec. 7. 03:47
 40/40 anonim ***** válasza:
79%

Oké, hogy nem fuvaroznád a lányt, de mivel még fiú vagy, nem férfi, így ez nem is meglepő.A férfiak nőkkel randiznak, és általában autóval mennek.én nem Pesten élek, de nagyon hülyén nézne ki ha a kimondottan határozott párom busszal közlekedne, lévén, hogy azt sem tudja, melyik busz hánykor indul.Dolgozni is kocsival jár, pedig a benzint nem fizetik, bérlete van, de nem száll fel buszra, ellenben én azzal járok dolgozni, max akkor megyek kocsival, ha elalszok.

És igenis, haza szokta egy férfi vinni a nőt.

4000 Ft. nem sok, még itt messze a fővárostól is kevés annyi pénz, de ez attól is függ mit szeretnél.Ha vacsorázni is, na akkor vigyél többet, tekintve azt, hogy te hívod el, te fizetsz.

2017. dec. 7. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!