Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4000 forint elég egy randira?
Szerintem egy első randi inkább ingyenes legyen, vagy ha valamit fogyasztotok, akkor max 1-2 ezerből ki is jöjjön mindkét félre értve. Egy kávé, vagy egy fagyi a lánynak.
Én legalábbis még egy fagyit se szívesen hagytam h fizessen a párom az első randin. 3 hónap után tudott egyáltalán fizetni nekem egy gyrost.
Egy normális nő pedig szerintem nem is hagyná hogy a rá eső rész 500-100 ft-nál drágább legyen, ha a fiú nagyon ragaszkodik ahhoz, h ő szeretné állni a cechet, mivel ő invitálta el a lányt.
Hát eddigi életem során 3 pasival randiztam össz-vissz.
Elsőre ebből egyikkel a mekibe mentünk, 20 ezressel fizetett, másikkal már nem tudom hova, valami kis teázó lehetett, 10 ezressel fizetett, a harmadikkal mentünk drágább helyre, egy termálfürdőbe, de ott feltett szándékom volt a feles fizetés, de nem hagyta. Azóta viszont sikerült neki viszonoznom:))
Szóval nem vagyok olyan lány, hogy kifogyasztom a pasit a vagyonából, sőt, de tetszett, hogy egyik sem akar rajtam spórolni. Ebből azt szűrtem le, hogy minden téren le akarnak nyűgözni, hogy megszerezzenek. És ez hízelgő egy lánynak.
És ha most ebből valaki azt bírta leszűrni, hogy azt lesem, hogy mikor mivel fizet a pasi akkor menjen vissza általánosba szöveget értelmezni vagy forduljon fel.
Ne így állj ehhez a kérdéshez. Eleve Te hívod meg randira, megbeszélitek hová mentek, abból már kiderül az is,hogy ott esetleg mi a választék.
Egyértelmű,hogy nem viszed drága étterembe, de ha beültök egy kávézóba nem hiszem,hogy a Nálad lévő összeget meghaladná a számla.
Én a helyedben viszont vinnék többet,nem azért,hogy elköltsd, csupán azért,hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe.
Ha randizok egy pasival, megbeszéljük a randit valahová, meghív valamire, és szabadon enged választani, aztán azt mondaná,hogy bocsi, de nálam nincs ennyi pénz...hát következő randi nem lenne az tuti. Nem azért mert nem költ rám, hanem azért, mert hülye módon gondolkodik és kellemetlen helyzetbe hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!