Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4000 forint elég egy randira?
Ezt nem értem. Miért akarnál egy olyan nővel lenni, aki kapzsi, potyás?
Normális nő pedig tisztában van a randizás etikettjével és nem fog ötezres számlát csinálni. Én olyan ezer-ezer Forintot (maximum) szánnék első randira, de még az is olyan, hogy egy pici rossz pont lenne. (A többezres számla készítése azonnali kiábrándulás részemről, egyrészt nem illünk össze, ha neki ez a normális, másrészt bunkó dolog első randin "ingyen van" felkiáltással fosztogatni - normális nő ilyet nem tesz).
"van bankkártyám is, de azt csak legvégső esetben használom"
Miért? Mármint ezt most mindentől függetlenül. Nem egyszerűbb?
Komolyan? :D
Ki követne le és mit tervezel?
Te vagy a férfi, te hívod meg! Ebben benne van az is, hogy te ajánlod fel a helyet is.
"Tudok egy kedves kis teázót, beülhetnénk egy kávéra."
1. Meghívtak
2. Te szabtad meg, hogy hova, a te pénztárcádhoz méretével
3. A meghívás egyértelműen egy kávéra/teára szól, nem arra, hogy végigeszitek az étlapot.
Ez a másik félnek is teljesen egyértelmű. Hidd el, hogy nem azért megy a randira, mert első benyomásként ki akar enni a vagyonodból.
Vagy te azt látod lelki szemeid előtt, hogy a csaj készül a randira, és azon agyal, hogy ha első randin nem tud összehozni egy "meghívlak egy kávéra"-ból egy 22 ezres számlát, akkor kár volt kiöltözni?
Vagy ti pasik ilyenkor mire gondoltok?
1000 forint (x2) az tényleg csak egy kávéra elég. Reálisan egy szombat délutánra szervezett randi remélhetőleg nem csak egy órás lesz. Hat körül sötétedik, én akkor már inkább kajálnék, mint hogy sétálgassak.
Egyébként szerintem hülyén veszi ki magát, ha egy felnőtt férfinél csak ennyi pénz van. Normálisabb helyen a hambi+üdítő 2000 körül van, akkor is szarban leszel ha mindenki a sajátját fizeti.
Szerintem vigyél inkább többet, max ha nem úgy megy ahogy szeretnéd, akkor mégis benyögöd hogy csak ennyi van nálad.
"Inkább kajálnék..."
...a másik fél kontójára. Meglepő. Bár annyira nem a legtöbb ember lakodalomban is ezt csinálja, ha vendég. Máskor normálisan eszik, de ha potya van akkor aztán elszalad a ló. Piáról nem is beszélve. Miért kell túlzásba esni, ha más fizeti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!