Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4000 forint elég egy randira?
19: nem, nem a másik fél kontójára. De manapság 4000Ft az semmi, ha elmegyek barátnőkkel flangálni, simán elmegy ennyi (fagyi, kávé, vacsi), és akkor senkit nem hívtam meg semmire. Persze ha nem a belvárosba mennek, akkor lehet hogy kevesebb, de az szokott lenni a tipikus randizós sétálós hely.
Eleve írtam, hogy felőlem aztán mindenki fizetheti a saját fogyasztását, nem tudom miért kell belekötni abba, hogy 6 óra már vacsiidő, és nem hősszerelmes kamasz vagyok, hogy egy péksütit csócsálva sétálgassak a hidegben. Ez a felnőtt kategória...
Egy normális férfi maga mondja meg, hogy hová szeretné meghívni a lányt az első randin. Határozottan, magabiztosan.
A lányokat mindig valamilyen kellemes, csendes, beülős helyre viszem első randira, ahol megiszunk 1-1 vagy 2-2 pohár bort és beszélgetünk 3-4 órát. Ez nagyjából kijön 2-4 ezer forintból. (Egy deci bor 250-350 forint, iszunk fejenként 4-5 decit)
Hála a jó devlának,nem ilyen pénzszámolgatós sóher fax a drága párom!
Érdekes,mi kiegyeztünk egy vár környéken sétálós randival és elsőre egy tábla csokival is meglepett,csak úgy.
Szerintem nézz magadnak olyan Flashlight műsuncit,mert ott csak egyszer költesz rá egy x összeget és az elég is.
Nem kell első randinak étteremben menni,pláne ha csak x összeget vagy képes rááldozni.Elég egy közép árkategóriás kávézó is,ahol 1 rongyból kijöhettek cakumpakk.
"Egy normális férfi maga mondja meg, hogy hová szeretné meghívni a lányt az első randin. Határozottan, magabiztosan."
Tehát egy normális férfit nem érdekel, hogy nem iszom, vagy hogy ha esetleg nem akarnék a halál csúnyájára elmenni, aztán éjszakaival hazabotorkálni.
27:
1. Nem mindenki budapesti, úgy a magyarok háromnegyede-négyötöde nem.
2. De érdekel ha a másik nem iszik, ezért van a fejemben mindig több terv is. Tudod, vannak a fejemben jó beülős helyek, jó cukrászdák, stb. Felhozok dolgokat, aztán reagálok arra amit a nő válaszolt. Pl ha nem inna, akkor egy cukrászda. Ha nem enne, akkor séta. Stb-stb.
Beülni "kellemes, csendes, beülős" helyre pedig úgy is lehet, hogy mondjuk nem alkoholt iszunk, ha ő nem akar. Például.
3. Az én randijaim este 7-8 órakor kezdődnek és 10-11-12-kor érnek véget 3-4 óra kellemes együtt töltött idő után, akkor elválva amikor jól esik.
De utálom azt, amikor valaki számára az első randi csak egy egyórás "ellenőrző körút" és nem is a másikat akarja megismerni, hanem csak arról dönt, hogy majd később meg akarja-e ismerni a másikat személyesen.
De hát eddig még sosem hozta fel senki. Az én városomban (150 ezres lakosú) a tömegközlekedés éjfélig tart. (Semmi éjszakai járatok, meg ilyesmi). És Budapesten elhiszem hogy minden nap állandóak a bulik (=részegek), de vidéken nem.
Életemben randiztam már 50 feletti számú lánnyal, de soha egyik sem említette, hogy gond lenne hazamennie 11-12 óra körül este. Ne magadból indulj ki. Nem te vagy minden nő.
De tudod mit? Ha zavarná és szólna időben, még az is lehet hogy simán elkísérném hazáig, hátsó szándék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!