Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira jó ha csinálok kirántott húst rizsával? (Férfiként főzök. )
Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 09:35
1/24 anonim válasza:
Bocsánat, erről ez jutott eszembe :D https://www.youtube.com/watch?v=9FmGElvoi3g
Egyébként attól függ milyen a lány, én örülnék neki, és értékelném, hogy igyekeztél, hisz sokkal több erőfeszités ez, mintsem rendelni valamit vagy elmenni valahová enni. Pláne ha egy férfiről van szó, aki tud főzni!
2/24 anonim válasza:
Ha csinálsz rántott húst, átmegyek én is tesó.
3/24 Heart of Darkness válasza:
Nem rossz de én valami extrémebb kaját csinálnék amivel le tudom nyűgözni.
5/24 anonim válasza:
Sokkal jobb mintha egy tál müzlivel akarnád elkápráztatni, bár én azt is szeretem :D
6/24 anonim válasza:
Magamból kiindulva én nagyon eszem első randin, főleg mert izgulok és ilyenkor egy falat nem menne le a torkomon.
Attól megcsinálhatod, és ha éhesek lesztek, akkor esztek.
(A krumplipüré, vagy a sült krumpli jobb.)
8/24 anonim válasza:
Ismeritek egymást, vagy most találkoztok először? Utóbbi esetben nekem kicsit előreszaladás lenne, hogy már főzöl is, de ha régebbi az ismertség, akkor biztos jó.
9/24 anonim válasza:
En nem szeretem a rantott hust, szoval lehet csak udvariassagbol ennek belole, de nem tetszene. Nem undorodom tole, de nekem kb a vajas kenyerrel van egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!