Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életedben kb 15 első randiból 2 volt férfiként, ahol a lány TEGED csókolt meg. Milyen gyakori ez?
Múltkor randiztam egy férfival, aki már egy éve tetszik, mióta először láttam meg őt.
Volt már neki 2,5 éves kapcsolata is, volt eddig kb 5-6 nővel és mondta hogy én voltam a második, aki megcsókolta őt lányként randin (a többieket egy kivétellel akikkel lefeküdt mind ő csókolta meg)
Nekem volt már korábban 2 fiú, de sosem vonzódtam senkihez úgy, mint hozzá.
Még nem szexeltünk, de nem akarok hónapokig várni en sem.
24/f, 22/L
Azt hiszem gyakori még mindig annak ellenére, hogy a lányok egyre felszabadultabbak és rámenősek lettek az utóbbi évek során. :)
Semmi baj nincs azzal, ha te csókoltad meg, és azzal sem lenne, ha ő tette volna. Szerintem ez pont jó arány, mert kicsit én még híve vagyok annak, hogy a férfi kell megcsókolja a nőt, de én is csókoltam már meg férfit, mert megúntam, hogy nem teszi meg, pedig látszott rajta, hogy akarja.
Lul, nem volt még 15 első randim :D kettő volt, és első randin egyszer sem volt csók. Amikor volt, akkor egyszerre csináltuk, nem volt irányító fél, mindketten tudtuk, hogy akkor akarjuk.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!